Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k tomu, že otázky pokládá pouze přes den a ne nějak moc pravidelně, obávám se, že se opravdu velmi nudí, sedí u počítače a postuje je sám...
Ale už jen týden a bude škola
@hejkal ty seš normálně Colombo. Teď to vypadá, jako by si objevil Ameriku. :D
Dá se použít AHK, ale není moc spolehlivý na tuto věc protože nedokáže pracovat s prohlížečem interně. Daleko lepší je používat rozšíření, ty jsou mnohem vhodnější. Doporučuju používat chrome a jeho rozšíření (které si napíšeš s využitím Javascriptu). Bylo by to tak asi na víkend programování). Ale musíš se to nejdříve naučit. Hledej webextensions programming, nebo developers chrome webextensions.
Moje oblíbené forum, které se touto tématikou zajímá:
Mozzilla se snaží přizpůsobovat Chromu, ale s jejich pomalým a zabugovaným Debuggerem jsem nebyl spokojen, proto jsem přešel na Chrome. Dobrá je jen ta diskuse/poradna, kde ti lidi ochotně poradí pokud budeš chtít napsat nějaké rozšíření.
Mne by zajímalo, jestli existuje nějaká poradna, která by toto neměla nějak ošetřeno. Myslím, že byste "automaticky" vložil jednu/dvě otázky a další by poradna zablokovala.
Co na to @Admin? → Uspěl by tu někdo s nějakým scriptem na automatické vkládání otázek?
Z Hejkalova odkazu vyplývá, že tazatel dobře umí češtinu a záměrně fláká hrubky kde se dá. Zajímalo by mne, co si vymyslí, když na jeho stupidní dotazy NIKDO nebude reagovat . To bude děsně naštvaný.
Kdo se přidá ke mně? I kdyby mu šlo o život, reagovat nebudu, ráda na.írám taková stvoření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.