Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické dotazování do poraden

Od: jmlc® odpovědí: 14 změna:
Velmi by mne zajímalo, jak naprogramovat nebo v jakém programu nastavit automatické vkládání předem někde vybraných otázek. jjj123456789® to umí perfektně... Na poradnách jsou takové ty nepříjemné antispamové otázky nebo přepisování kódů. Jsou ale poradny, jako třeba tato, kde není třeba při vložení dotazu nic opisovat - tj. bez potíží se program v PC nějak nastaví a třeba po 5ti minutách vkládá dotazy z určitého předem daného souboru. Máte někdo zkušenost s tímto způsobem trollování?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vzhledem k tomu, že otázky pokládá pouze přes den a ne nějak moc pravidelně, obávám se, že se opravdu velmi nudí, sedí u počítače a postuje je sám...

Ale už jen týden a bude škola :)

jjj123456789*

nechodím už dávno do školy. *smich*

ale času na blbosti máte nějak moc, ne? ;)

Neřekl bych, že mu začne škola...
Vyhledej si jeho nick třeba na G. Najdeš ho ve více poradnách.
jjj123456789*

@mikihans ve volném čase si tako relaxuju

jjj123456789*

@hejkal ty seš normálně Colombo. *smich**smich* Teď to vypadá, jako by si objevil Ameriku. :D

výtka
Upozornění od sys hejkal 25. 08. 2018 11:00:42
Pokud budeš porušovat pravidla, budeš napomínaný. Když budeš pokračovat, omezí ti přístup.
Z1, Z2 pravidel.

hodnocení

4x

Dá se použít AHK, ale není moc spolehlivý na tuto věc protože nedokáže pracovat s prohlížečem interně. Daleko lepší je používat rozšíření, ty jsou mnohem vhodnější. Doporučuju používat chrome a jeho rozšíření (které si napíšeš s využitím Javascriptu). Bylo by to tak asi na víkend programování). Ale musíš se to nejdříve naučit. Hledej webextensions programming, nebo developers chrome webextensions.

doplněno 25.08.18 16:23:

Moje oblíbené forum, které se touto tématikou zajímá:

discourse.mozilla-communi/...

Mozzilla se snaží přizpůsobovat Chromu, ale s jejich pomalým a zabugovaným Debuggerem jsem nebyl spokojen, proto jsem přešel na Chrome. Dobrá je jen ta diskuse/poradna, kde ti lidi ochotně poradí pokud budeš chtít napsat nějaké rozšíření.

hodnocení

Díky za cestu. Určitě je užitečné o tomto něco vědět. Díky tomu budu znat i ochranu před některými úchylkami.

jjj123456789*
hodnocení

2x

Mám zkušenost, že sám si troll a ani si to neuvědomuješ.

iz*
hodnocení

2x

Mne by zajímalo, jestli existuje nějaká poradna, která by toto neměla nějak ošetřeno. Myslím, že byste "automaticky" vložil jednu/dvě otázky a další by poradna zablokovala.

Co na to @Admin? → Uspěl by tu někdo s nějakým scriptem na automatické vkládání otázek?

Tady máme jen upozornění, že už jednu otázku vložil, aby to náhodou někdo neudělal omylem dvakrát.
Zatím jsme si dokázali se vším poradit i bez automatizace.
Pokud otázky budou normální a opravdu někomu pomůžou způsob vložení není podstatný.

id
hodnocení

0x

Z Hejkalova odkazu vyplývá, že tazatel dobře umí češtinu a záměrně fláká hrubky kde se dá. Zajímalo by mne, co si vymyslí, když na jeho stupidní dotazy NIKDO nebude reagovat . To bude děsně naštvaný.

Kdo se přidá ke mně? I kdyby mu šlo o život, reagovat nebudu, ráda na.írám taková stvoření.

vilik*
Jo?
A co takhle paragraf 150, 40/2009 Sb., neposkytnutí pomoci?
Vzpamatujte se, je to trestný čin!

jirkajr*
hodnocení

0x

Napsal bych adminovi poradte.cz ... ten bude vědět nejlíp ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]