Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook W10/64bit nepříjímá wifi

Od: kabod* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, po uploadu Windows mi přestal notebook přijímat muj kanál wifi z routeru..Vedle něj mám tři mobily,kde řádně naleznu dle jména svuj wifi kanál a všude se přes heslo přihlásím..Notebook jede normálně přes kabel, dokonce přes wifi načte všechny kanály,viz foto,ale muj kanál tam není..Díky předem za radu,není to VYŠŠÍ MOC?

Notebook W10/64bit nepříjímá wifi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Odstraň z počítače svojí wifi, restartuj ho a zkus to znovu.

kabod*
hodnocení

Díky za info,jen neumím,respektive mám obavu,že když to odinstaluji,že to nedám zpět..Jestli je možnost rady,jak to dát na flash disk jako zálohu,tak ano..Jinak jsem to zatím zakázal a po restartu se nabídka wifi rozšířila,ale muj kanál tam nadále chbí..

joudic*
hodnocení

0x

zkuste nastavit jiny standard na routeru, napr b/g/n pokud nemate apod... pripadne prvni jen restartujte router

kabod*
hodnocení

Mám router Comtrend a po uploadu jsem zjistil,že nemám zatrženo enable wireles,ale stejně se na muj kanál nechytám..

Notebook W10/64bit nepříjímá wifi #2
kabod*
hodnocení

provedl jsem tvrdý restart routeru a naházel jsem tam zpět vše zpět,název,heslo..Mobil to našel znovu perfektně a přihlásil se a notas to našel taky,jen na chvíli a s hláškou,že se nelze připojit,zase moje jméno kanálu zmizelo..A stačilo tam hodit heslo a bylo by to v pořádku..

kabod*
hodnocení

Děkuji všem za radu,podařilo se mi to rozchodit,kdy jsem dvakrát natvrdo vymazal router a znovu vše aktivoval..

kabod*
hodnocení

Doporučuji zablokovat aktualizace WIndows 10..Takto jsem dopadl po roce blokování,když jsem restartoval na tovární nastavení a aktivoval aktualizace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]