Nejste přihlášen/a.
Zdravím, po uploadu Windows mi přestal notebook přijímat muj kanál wifi z routeru..Vedle něj mám tři mobily,kde řádně naleznu dle jména svuj wifi kanál a všude se přes heslo přihlásím..Notebook jede normálně přes kabel, dokonce přes wifi načte všechny kanály,viz foto,ale muj kanál tam není..Díky předem za radu,není to VYŠŠÍ MOC?
provedl jsem tvrdý restart routeru a naházel jsem tam zpět vše zpět,název,heslo..Mobil to našel znovu perfektně a přihlásil se a notas to našel taky,jen na chvíli a s hláškou,že se nelze připojit,zase moje jméno kanálu zmizelo..A stačilo tam hodit heslo a bylo by to v pořádku..
Děkuji všem za radu,podařilo se mi to rozchodit,kdy jsem dvakrát natvrdo vymazal router a znovu vše aktivoval..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.