Nejste přihlášen/a.
Tušíte prosím jak vymažu z pc google crash hundler. Exe
Zapíná se mi automaticky při spuštění a po čase znovu i když ho vypnu jako "ukončit proces" ve správci úloh.
Všiml jsem si že zpomaluje počítač a k ničemu ho nepotřebuji. Nevím ani jak se mi dostal do pc.
Předem děkuji mnohokrát.
Ps: to samé se mi děje s winzipem , také vypínám ve správci.
Dobrý den, nainstalujte si program CCleaner a tam (viz obrázek v odkazu) najdete to, co se spouští po zapnutí PC - a můžete to zakázat. Zdravím!
No, tak zkuste antivir nebo něco proti malware. Ovšem, WinZIP je normální program, který jste instaloval, tak ho zase můžete odinstalovat.
Pokud to ale není spyware jak tu ostatní radí, tak to může být i legitimní proces Googlu, který se stará o odesílání informací a pádů aplikací. Co je to za operační systém a jakou verzi máte Google produktů? (Chrome, Earth, Disk...) Zkontrolujte si v nastavení Google chrome : spustit chrome -> kliknout na tři tečky vpravo nahoře (nastavení) -> Nastavení -> sjet dolu -> Rozřířená nastavení -> vypnout posuvník u "Automaticky odesílat část informací o systému a obshu stránek do Googlu s cílem pomoci rozpoznávat nebezpečné aplikace a weby"
Nebo odinstalovat cely program (jestli nemate moc doplnku a rozsireni), jestli proces zmizi. Jinak je to spyware a jak radí ostatní, každý máme svůj oblíbeny program já používám MBAM a Superantispyware.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.