Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám notebook s vestavěným mikrofonem a po posledním update na nejnovější verzi mi přestal fungovat mikrofon. Asi jsem při aktivaci někde omylem něco zakázal a nevím kde..Díky předem za profi radu.
Prohrabal jsem džungli a v Nastavení-soukromí jsou zvuky a aktivovat mikrofon..Ovšem nastartovalo se to po 2 restartech..No a wifi se routeru nechytá..Všude jinde v mobilech mám přes jméno a heslo připojení,jen notas načte spoustu wifi po okolí a moje wifi tam NENÍ..To vypadá na Vyšší moc..
To je přesně ten důvod proč nechci přejít na novější OS. Já používám WIndows XP a nikdy jsem neměl problém s mikrofonem. Upřímnou soustrast s updatama .
Podívej se do nastavení, jestli tam je ta síť uložená. Pokud ano, tak ji vymaž a pak ji zkus najít znovu. edit: Ups, přehlédl jsem první komentář...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.