Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10/64 reset na tn nefunguje mikrofon

Od: kabod* odpovědí: 6 změna:

Zdravím mám notebook s vestavěným mikrofonem a po posledním update na nejnovější verzi mi přestal fungovat mikrofon. Asi jsem při aktivaci někde omylem něco zakázal a nevím kde..Díky předem za profi radu.

Windows 10/64 reset na tn nefunguje mikrofon

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Zkus vrátit systém do předchozího bodu obnovení nebo zkus někde v nastavení ZVUKU nastavit/povolit mikrofon.

kabod*
hodnocení

Prohrabal jsem džungli a v Nastavení-soukromí jsou zvuky a aktivovat mikrofon..Ovšem nastartovalo se to po 2 restartech..No a wifi se routeru nechytá..Všude jinde v mobilech mám přes jméno a heslo připojení,jen notas načte spoustu wifi po okolí a moje wifi tam NENÍ..To vypadá na Vyšší moc..

olinl
Vypadá to že máš OS Win10. K WIFI: najeď si na bezdrátové sítě, dej všechny nalezené dostupné sítě vymazat a poté znovu vyhledat.

To je přesně ten důvod proč nechci přejít na novější OS. Já používám WIndows XP a nikdy jsem neměl problém s mikrofonem. Upřímnou soustrast s updatama *plac*.

praivo*

Podívej se do nastavení, jestli tam je ta síť uložená. Pokud ano, tak ji vymaž a pak ji zkus najít znovu. edit: Ups, přehlédl jsem první komentář...

kabod*
hodnocení

PROTO jsem opět po restartu do TN a načtení všeho nastavil BLOK UPLOAD...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]