Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft Java editon

Od: cube456789* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si Minecraft Win10 editon, ale pak jsem zjistil, že bych chtěl radši Minecraft Java editon, ale proč kupovat za stejné peníze jen trochu jinou verzi? Slyšel jsem že když si koupíte Minecraft Java editon, pak budete mít Minecraft Win10 editon zadarmo, jde to i naopak?

Mám si teda zaplatit Minecraft java editon, mám se na to vykašlat, stáhnout si warez (neoficiální. verzi), nebo to nějak vyřešit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

»Slyšel jsem že když si koupíte Minecraft Java editon, pak budete mít Minecraft Win10 editon zadarmo« → Kde jste to slyšel, máte nějaký věrohodný odkaz? Příště si lépe rozmyslete, co přesně koupit.

PS: Warez Vám tu nikdo neporadí.

cube456789*
hodnocení

ˇČetl jsem to ve 2 časopisech a 1 na internetu.

michal348*
hodnocení

0x

K java edici opravdu dostanete win10 edici (vlastní zkušenost + uvedeno přímo na oficiálních stránkách minecraftu) zda to funguje opačně nevím, ale zde to "neurčitě""vyvrací"( help.mojang.com/...) - je zde uvedeno že to funguje z java na Win10 o opačném způsobu není nic uvedeno

cube456789*
22.08.18 18:05
hodnocení

No právě :(*zed*

michal348*

Jedině se zkusit zeptat na jejich podpoře, ale moc nadějí tomu nedávám protože jinak by to asi zmínily +( je tam napsáno že doporučují Javu kvůli tomu že win 10 pak bude zdarma)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]