Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafika youtube vratit zpatky jde to?

Od: charger® odpovědí: 3 změna:

Čauky : )

Používáte youtube? Dříve ten vzhled co byl proste pecka a nesekal se prohlizec nic . mam už starsi notas a proste tenhle vzhled se seka :( . nemate nejakou vychytavku jak si vratit stary vzhled youtube? driv to slo v nastaveni ale ted už nejde. jestli znate nejaky program na stazeni nebo něco co mi vrátí puvodni vzhled? diky :§))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

v chrome to jde ok i s novym, ale jinak jsou extensions, ktere to umi vratit, alespon ve firefoxu urcite

doplněno 23.08.18 04:13: nakonec jsem to nasel i bez pluginu, na strance youtube v chrome,prvni F12 (develop mode), pak Application, pak Cookies, pak kliknout na youtube link, zobrazi se cookies, tam najit radek PREF a do value na konec kodu, ktery uz tam je, vlozit toto ;) &f6=43418
hodnocení

dík . v google chrome obchodu jsem našel Restore Classic for YouTube™ . vzhled se mi vrátil youtube už není tak zasekany.. nevim proc delaj novy vzhled a musí to mít zasekany. kdyz neco jde v pohode tak se vzdy najdou blbci co to musí hned vsecko zkazit : ( (

filip4
hodnocení

0x

Ahoj, to bohužel asi nejde... Proti sekání buď použij jiný prohlížeš (Chrome, nebo Firefox) Vžadném případě Edge nebo Explorer, buď to, a nebo byc zkusil zkontrolovat rychlost internetu... A nebo poslední varianta... Zvážil bych zakoupení nového počítače když už se ti seká i yt XD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]