Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mám foťák, který natáčí videa v HD kvalitě (MTS). Snažím se to různě zkonvertovat, ale samozřejmě to ubírá na kvalitě. Takže jsem docílila aspoň toho, že to jde přehrát ve zhoršené kvalitě na notebooku. Je nějaký program, který to přehraje bez problému? A pokud by existoval ještě nějaký program volně ke stažení, který by dokázal videa sloučit a následně, aby to šlo přehrát na notebooku a v televizi. Mám totiž krátké videa a když to mts. převedu třeba do avi., tak to ubere na kvalitě, přehrát to jde max. v tom notebooku, ale třeba movie maker, nebo pinacle mi to nejsou schopny sloučit ani v tom avi. nebo mpeg.
Ano, přes to to ještě celkem jde přehrát. Ale sloučit v tom více videí do jedno asi nejde nebo ano?
Zkuste Format Factory, třeba zkousne mts.
pcfreetime.com/...
Dříve jsem na takové operace používal VirtualDub, ale ten se už asi nevyvíjí, poslední verze je někdy z roku 2013 pro W7 a bylo potřeba nejdříve získat avi, nebo mpeg. Ale v něm se bezvadně stříhalo a slučovalo, rychlý a výkonný SW.
Faasoft Video Converter. A je v češtině.
Pokud je video v daném formátu nekvalitní, zkuste jiný formát, nebo jiný program. Také se mi to stává. Zkouším tak dlouho, dokud to není podle mé potřeby. Programů na konverzi videa a editaci je mnoho. Já jich používám asi sedm, podle potřeby. Některé ale nejsou zdarma.
AVCHD (MTS) slučte v editoru, který tento formát podporuje. Používám Pinnacle studio a následně exportujte do MPEG 4. Neztratíte nic na kvalitě a dokáže to přehrát každá novější tv bez problémů. Chce to jen maličkost, solidní počítač. Jinak jak bylo psáno, VLC přehraje AVCHD (MTS) bez potíží. V Pinnacle programu jdou samozřejmě videa sloučit, jinak by byl k ničemu.
Na nějaké konverze ve Format factory do AVI a pod. se vykašlete, jenom si video zhoršíte.
Format Factory, ale musíš si nastavit výstupní kvalitu v jaké to chceš nakonvertovat. Rozhodující je datový tok. Čím vyšší číslo tím lepší kvalita. Například pro kvalitní audio použiješ datový tok min. 256 kb u mp3, podobně u mp4 u videa zvolíš vyšší kvalitu min. 320 kb (předpoklad frekvence 44100Hz).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.