Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plugin se nepodarilo nacist

Od: gog* odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne, potřebuji pomoci s tímto problémem. Když si chci třeba zahrát nějakou hru online, tak se mi napíše že Pugin se nepodarilo nacist. Co mam tak delat. Mam Windows Vista. Zkoušel jsou nainstalovat novu Javu a Flash Player, ale efekt byl nulový. Prosím co mám dělat. Jestli zde najdete nějakou gramatickou chybu, tak se omlouvám, protože jsem se dival na komedii kde hrál Kevin James a trvalé následky. Děkuji za všechny odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odhaduji, že chcete hrát hru, která je ve flashi a to v prohlížeči. Potřebujete do toho prohlížeče nainstalovat Adobe Flash Player (správný pro ten prohlížeč a OS) - nestačí ho jen stáhnout, ale musí se nainstalovat. Zda se to povedlo a jestli je aktivní (zapnutý) zjistíte v prohlížeči v záložce Doplňky (pod názvem Shockwave Flash). Zdravím!

get.adobe.com/...

still10k*
hodnocení

0x

Jaký plugin? Jsou u té informace ještě jiná slova, nebo alespoň čísla? Jestli ano, tak to vyfoťte. A napište o jakou hru se jedná.

iz*
hodnocení

0x

K předchozím odpovědím doplním, že ani správně nainstalovaný a povolený doplněk prohlížeče nemusí stačit. Ještě je potřeba stránce s hrou povolit java script, některé vyžadují i povolení cookies.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]