Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu- mám naistalován WIN10 , chtěl jsem se podívat na seznam novinek, které jsou naistalovány po aktualizaci Windows . Po kliknutí na " Zobrazit Tipy" bohužel vyskočí - " K otevření souboru ms-get-started budete potřebovat novou aplikaci" - a tím to končí. Můžete mně,prosím, poradit jak dál,. Děkuji.
Zkuste spustit kontrolu (opravu) systému.
Klikněte na "Start" neboli okno windows, či lupu, nebo použijte klávesu windows a napište CMD
Po vyhledání programu Přákazový řádek (command line) na něj klikněte pravým pravým tlačítkem a zvolte Spustit jako správce.
V nově otevřeném okně napište SFC /SCANNOW a spustťe (enter) .
Spustí se kontrola systému, která poběží pár minut. Raději v tuto chvíli nic nedělejte. Pokud systém nalezne poškozené systémové soubory, sám je opraví.
(příkazy můžete psát samozřejmě i malým písmem, pro přehlednost jsem zvolil velké)
zkuste jit do win store a hledat Microsoft tips a otevrete aplikaci z win store, pak zkuste kliknout na tipy znovu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.