Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
V leteckém simu (Prepar 3D) mám v sekci "NASTAVENÍ KLÁVES"vypsané některé klávesy pod názvy např Num1,Num2...Num8,Num9 atd.Na klávesnici se jedná o takto označené klávesy jen na pravé straně klávesnice v číselné části a dále v části,kde je např Insert ,Home a další čtyři a nakonec dole,kde jsou čtyři klávesy se šipkami.Přitom na klávesnici takto označené klávesy nejsou a skrývají se pod jinými názvy kláves. Potřebuji prostě přesně vědět,pod kterými klávesami se skrývají tyto názvy které jsem popsal výše.Buďte někdo tak hodný a napište mi prosím schématicky které klávesy na pravé straně klávesnice to jsou.Snad jsem to co potřebuji vědět popsal dost srozumitelně.Potřeboval bych to prosím co nejdříve,abych mohl natavení kláves pro létání dokončit.Děkuji.Bořek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.