Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
existuje nějaká cesta jak přesměrvat hovor z mobilu na některou z aplikací na volání mimo klasickou telefonní síť?
Když jsem zjistil kolik chtějí ve Vodafone za roaming v USA, měl jsem pocit, že se zbláznili ( Odchozí hovor: 30,52 Kč/min. Příchozí hovor: 17,81 Kč/min.). Je pak výrazně levnější si koupit místní kartu s datovým tarifem a volat přes Whatsdapp nebo Viber, jenže příjem hovorů je tudíž zase drahý a ne všichni mají možnost volat přes whatsapp.
Kdyby šlo nechat doma telefon a hovory by se přesměrovaly na zmíněné aplikace, to by bylo naprosto elegantní. Šlo by tak volat i přijímat přes VOIP apliakci a nestálo by to štangli zlata.
Určitě to nějak jde (třeba přes nějaký sw ústředny), ale jak?
Díky za názor
Pavel
PS: Mimochodem, kdyby si tohle operátoři uvědomili a nabídli by roaming v rozumné relaci a to včetně dat, asi by nikoho nenapadaly podobné krkolomnosti jako teď mě. Asi jim ale nevadí že jejich klienti v zahraničí se používají služby jiných operátorů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.