Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na touchpad u notebooku?

Od: hanka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám problém s ntb Lenovo. Je aktivován touchpad, ale nejde mi posouvat obraz dvěma prsty. Fungovalo to, ale najednou přestalo. Je možné, že při utírání ntb jsem něco zmačkla, ale co? Jezdit šipkou a otevírat jde, ale posouvat prsty ne. Poradí někdo? Děkuji, Hanka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

Je to nejspíš v nastavení touchpadu ve Win. Takže každý kdo bude chtít a umět poradit konkrétně, bude chtít znát jaké Win používáte. Jinak se podívejte do STARTu bývá tam zobrazena ikona touchpadu, mohlo by jít na ni klepnout pravým tlačítkem, a přes vlastnosti se dostat do nastavení. Tam bude volba, co chcete používat. To na co se ptáte, je ovládání dvěmi(dvoumi) prsty(nikdy nevím, co je správně).

joudic*
13.08.18 02:12

neni

joudic*
hodnocení

0x

pokud mate w10, nezmackla jste nic, poskodil to update... support.lenovo.com/... kliknete na Drivers & softvare a vyberte vas model, nebo zadejte seriove cislo, nebo si stahnete a nainstalujte z windows store Lenovo Vantage. Nainstalujte touchpad driver

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]