Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zakoupila jsem si osobní váhu Beurer BF 700. Notebook Lenovo G580 váhu vidí, ale nepodaří se spárování. Bluetooth jede v pořádku, mobil se mi spárovat podařilo. Přes win phone se daří váhu spárovat, ale zase nepodporuje aplikaci pro tuto os. váhu.
Nemáte někdo prosím radu v čem by mohl být problém?
Děkuji.
Dobrý den,
ten nainstalovaný mám. Jenže i tak se váha nespáruje s notebookem. V nabídce toho programu není uvedena v seznamu moje váha :D Zvláštní je, že váha se spáruje i bez aplikace na mobilu. Už jsem zkoušela i nainstalovat BlueStacks do pc, nainstalovat přes něj aplikaci, ale stejně se váha nespáruje.
Celkem mě to mrzí. Čekala jsem problémy u mobilní app, ale ne přes pc.
Budu muset nejspíše koupit telefon, který bude schopný provozu s váhou.
Spíše bych koupil váhu, která je kompatibilní s vaším telefonem a jeho aktuálním systémem. Na PC se v tomto oboru vykašlete, většina aplikací pro váhy je určena pro mobil. Tedy jestli chcete mít opravdu luxusní službu, kupte taková zařízení, která jsou kompatibilní nejen mezi sebou, ale i s aplikací, již hodláte používat, a ověřete si to podle zkušeností uživatelů na internetu. Funkční je například spolupráce s aplikací z kaloricketabulky.cz. Partnerka to používá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.