Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Origin - pomalé vypínání

Od: micka* odpovědí: 1 změna:

V PC mám Sims 3 a k tomu aplikaci Origin. Když jsem dneska počítač vypínala,tak tomu počítači trvalo než se vypnul,protože ta aplikace Origin bránila vypnutí. Trvalo to dlouho a tak jsem klikla na "přesto vypnout". Počítač se vypnul normálně. Přitom jindy se při vypínání to oznámení o Originu udělá rychle a pak se PC vypne. Dneska to bylo nějaké pomalé.

Nevadí ničemu,že jsem ukončování Originu vypnula? Nepoškodilo to počítač? A nepoškodilo to tu hru Sims 3? Je tohle normální?

Snad tomu rozumíte. Moje sestra mě ujišťovala ,že to odklikává taky,když je ukončování toho Originu pomalé.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně probíhalo ukládání uložené pozice ze hry na servery Originu. To občas může chvilku trvat.

Počítači by to vadit nemělo a hru samotnou by to teoreticky taky poškodit nemělo. Nicméně zkuste příště počkat. Nějaká minutka navíc Vás snad "nezabije".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]