Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevíte někdo o nějakém dobrém rekorderu zdarma pro notebook-který ukládá do WAW i MP3?.Stahl jsem si:Free PC Audio Recorder,ale ten ukládá jen do MP3...
Audacity jsem zkoušel ale zjistil jsem že je nanic.Složité nastavování a pořád to nejede jak by člověk chtěl.Ty placené programy fachčí dobře ale ale jen chvíli, pak se to stopne a musí se program zaplatit...Někde na Intošu je určitě nějaký dobrý rekordér zdarma-jen vědět kde...Já potřebuji nahrávat ze zvukové karty notebooku a Audacity tam má jen mikrofon a jestli se to dá nějak složitě přenastavit na zvukovou kartu nevím-ajták by si poradil...
musite kliknout pravym do nastaveni windows recording a povolit zakazane Stereo mix, bez toho nenahrajete nic s zadnym programem
Není nic snazšího, než převést formát na jakýkoliv jiný, např toto: stahuj.cz/... .Ale možností je víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.