Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekorder WAW+MP3 pro PC-zdarma

Od: ivos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,nevíte někdo o nějakém dobrém rekorderu zdarma pro notebook-který ukládá do WAW i MP3?.Stahl jsem si:Free PC Audio Recorder,ale ten ukládá jen do MP3...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela*
07.08.18 20:11
hodnocení

0x

Audacity?

ivos*
hodnocení

Audacity jsem zkoušel ale zjistil jsem že je nanic.Složité nastavování a pořád to nejede jak by člověk chtěl.Ty placené programy fachčí dobře ale ale jen chvíli, pak se to stopne a musí se program zaplatit...Někde na Intošu je určitě nějaký dobrý rekordér zdarma-jen vědět kde...Já potřebuji nahrávat ze zvukové karty notebooku a Audacity tam má jen mikrofon a jestli se to dá nějak složitě přenastavit na zvukovou kartu nevím-ajták by si poradil...

joudic*

musite kliknout pravym do nastaveni windows recording a povolit zakazane Stereo mix, bez toho nenahrajete nic s zadnym programem

ivos® - Audacity používám víc jak dvacet let a je to ten nejednodušší program na úpravu a konverzi hudby.

hodnocení

0x

Není nic snazšího, než převést formát na jakýkoliv jiný, např toto: stahuj.cz/... .Ale možností je víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]