Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás rádcové, co mám udělat, abych měla na monitoru nastavení jako dřív.
Vyhazovala jsem staré maily z outloku, abych snížila množství. Pak jsem si zadala seznam, to mám jako nastavené výchozí.
Jenže zobrazuje se mně pouze titulky v takovém sloupci a druhá polovina je bílý monitor. Hned na levém kraji mám oddělen sloupec oblíbených pro snadnější vyhledávání. To jsem měla trvale i před tím a asi ve 4/5 se zobrazoval Seznam jako takový.
Dá se říci, že pc vůbec moc nerozumím, jsem stará a pc mám jen pro zábavu - přečtu články,maily apod. Nemám nikoho možnost při ruce poradit. Dala jsem odhlášení, ukončení, restartování a po zapojení opět to samé. Avast označil vše OK, tak vir tam není. Nebo celé vypnout a opětovně posléze připojit?
Nevím co udělat, jedině vydržet a třeba zítra bude v původním.
Děkuji
Dobrý den. Já jen doplním keplera v tom obnovení systému, vzhledem k tomu, že píšete, že si s PC příliš nerozumíte. Takže cesta k obnovení systému je ovládací panely→ systém a údržba→ centrum zálohování a obnovení→ obnovení systémových souborů a nastavení. Tam zvolte datum, které předchází té změně, která u Vás nastala. Takhle to je na Windows Vista, na ostatních operačních systémech to bude podobné. Myslím, že to pomůže.
Dobrý den, rozumím tomu tak, že se Vám stránka Seznam v prohlížeči zobrazuje jen v textovém režimu. Jako první zkuste při zobrazení stránky Seznamu zmáčknout 2x klávesu F5. Pokud to nepomůže, tak si vyčistěte prohlížeč (v jeho nastavení vymazat cookies a mezipaměť). Další možnost je zkusit jiný prohlížeč. Zdravím!
evisk - pokud nezvládnete ani 2x zmáčknout jednu klávesu v okamžiku, kdy se díváte na stránku Seznam, tak skutečně požádejte o pomoc někoho znalejšího PC.
Milí rádcové, všem Vám děkuji za komentáře. Šla jsem i cestou podle "gamapolis", ale bohužel, mám i trochu jiné názvy-kterým moc nerozumím. Nerada bych ještě s vědomím poklikala nějaké nesmysly. Musím být trpělivá a vyčkat příchodu někoho mladého. Té odborné terminologii fakt nerozumím a toto se mi ještě nestalo.
Restartovala jsem snad 2-3x, ale netuším, zda je to zmiňovaný reset. Ještě budu třeba zkoušet, ale moc nečekám. Jsem z toho skoro nervozní, abych ještě nepřiložila polínko.
Děkuji Vám za dobře míněné rady,body ráda připíši.
Zvládla byste nám sem vložit obrázek, co se Vám zobrazuje? Stisknout klávesu PrintScreen (někde jen PrtSc), otevřít grafický editor nebo program Malování a stisknout Ctrl + V. Obrázek uložit nejlépe jako formát JPG → např. Outllok.jpg a potom jej připojit ke své odpovědi zde (odkaz na vložení obrázku je pod editorem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.