Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení na monitoru - co to udělalo

Od: evisk odpovědí: 7 změna:

Prosím Vás rádcové, co mám udělat, abych měla na monitoru nastavení jako dřív.

Vyhazovala jsem staré maily z outloku, abych snížila množství. Pak jsem si zadala seznam, to mám jako nastavené výchozí.

Jenže zobrazuje se mně pouze titulky v takovém sloupci a druhá polovina je bílý monitor. Hned na levém kraji mám oddělen sloupec oblíbených pro snadnější vyhledávání. To jsem měla trvale i před tím a asi ve 4/5 se zobrazoval Seznam jako takový.

Dá se říci, že pc vůbec moc nerozumím, jsem stará a pc mám jen pro zábavu - přečtu články,maily apod. Nemám nikoho možnost při ruce poradit. Dala jsem odhlášení, ukončení, restartování a po zapojení opět to samé. Avast označil vše OK, tak vir tam není. Nebo celé vypnout a opětovně posléze připojit?

Nevím co udělat, jedině vydržet a třeba zítra bude v původním.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

4x

Restart většinou nepomůže. Pokud není známo, z jakého důvodu ke změně došlo, pak se mi osvědčila obnova počítače, která je dostupná z panelu nástrojů. Bod obnovy by se měl zvolit tak, aby byl dřívější, než okamžik změny.

hodnocení

3x

Dobrý den. Já jen doplním keplera v tom obnovení systému, vzhledem k tomu, že píšete, že si s PC příliš nerozumíte. Takže cesta k obnovení systému je ovládací panely→ systém a údržba→ centrum zálohování a obnovení→ obnovení systémových souborů a nastavení. Tam zvolte datum, které předchází té změně, která u Vás nastala. Takhle to je na Windows Vista, na ostatních operačních systémech to bude podobné. Myslím, že to pomůže.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že se Vám stránka Seznam v prohlížeči zobrazuje jen v textovém režimu. Jako první zkuste při zobrazení stránky Seznamu zmáčknout 2x klávesu F5. Pokud to nepomůže, tak si vyčistěte prohlížeč (v jeho nastavení vymazat cookies a mezipaměť). Další možnost je zkusit jiný prohlížeč. Zdravím!

doplněno 08.08.18 23:44:

evisk - pokud nezvládnete ani 2x zmáčknout jednu klávesu v okamžiku, kdy se díváte na stránku Seznam, tak skutečně požádejte o pomoc někoho znalejšího PC.

evisk
hodnocení

Bene, nevím jak se mažou cookies a mezipaměť. Viděla jsem něco jako defragmentace disku, ale nikdy jsem ještě nedělala. Jsem počítačově zaostalá bohužel, jak vidím. měla bych s tím asi něco udělat :)

Taky Vás zdravím.

pcc
hodnocení

2x
Restart PC

evisk
hodnocení

Milí rádcové, všem Vám děkuji za komentáře. Šla jsem i cestou podle "gamapolis", ale bohužel, mám i trochu jiné názvy-kterým moc nerozumím. Nerada bych ještě s vědomím poklikala nějaké nesmysly. Musím být trpělivá a vyčkat příchodu někoho mladého. Té odborné terminologii fakt nerozumím a toto se mi ještě nestalo.

Restartovala jsem snad 2-3x, ale netuším, zda je to zmiňovaný reset. Ještě budu třeba zkoušet, ale moc nečekám. Jsem z toho skoro nervozní, abych ještě nepřiložila polínko.

Děkuji Vám za dobře míněné rady,body ráda připíši.

iz*
hodnocení

0x

Zvládla byste nám sem vložit obrázek, co se Vám zobrazuje? Stisknout klávesu PrintScreen (někde jen PrtSc), otevřít grafický editor nebo program Malování a stisknout Ctrl + V. Obrázek uložit nejlépe jako formát JPG → např. Outllok.jpg a potom jej připojit ke své odpovědi zde (odkaz na vložení obrázku je pod editorem).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]