Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesný tisk podle rozměru

Od: tiskarna odpovědí: 2 změna:

Na papíře A4 mám s okrajem (2,5cm vlevo, 2,5cm vpravo, 0,8 cm nahoře a 0,8cm dole) samolepící čtverečky 4x4cm (4 sloupce, 7 řad). Když si udělám ve Wordu stránku s uvedenými okraji, do toho tabulku s uvedenými rozměry a dám tisk, tak mi to vytiskne okraj 2 cm vlevo 3cm v pravo. Prosím o radu co s tím? Tiskárna HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One. Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus posunout levý okraj na 3cm a pravý na 2cm. Pokud to bude sedět, je to nejjednodušší řešení.

doplněno 05.08.18 19:02:

Není zač.

tiskarna
hodnocení

Měl jsem rychlejší prsty, než hlavu ... zase. Chtěl jsem to tak udělat, ale nejdřív jsem napsal dotaz. Nicméně udělal jsem to tak a je to OK: Takže děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]