Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladac wifi

Od: r36 odpovědí: 9 změna:
Dobry den potreboval bych poradit s odinstalovanim ovladace wifi win 10 z ntb a nahranim noveho.Standartnim zpusobem se mi to nedari,porad je tam ten stary.
Ovladac wifi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za prvé: Chcete nainstalovat starší verzi ovladače. To je v pořádku?

Za druhé: Se stávajícím ovladačem wifina nejede? Pokud funguje, nevrtejte se do toho!

doplněno 04.08.18 11:33:

Pokud je tam ovladač od výrobce (což se u ntb dá předpokládat), pak to těžko na jiný ovladače bude chodit lépe.

Proč radili v Aceru? Ten ntb je Acer? Ať tak nebo tak, rada od nich za všechny prachy!

Osobně si myslím, že pokud je nutné restartovat router, nebude chyba v ntb, ale v routeru. Mám doma podobný případ, jen vypadává tak 1x za 2-3 dny. A dělá to router.

vernon
hodnocení

0x
No bodejť by to šlo, když se tam snažíš nainstalovat starší verzi...

111®
hodnocení

0x

odeber ve správci zařízení celou Wifi a restartni ..znovu se najde HW

r36
hodnocení

včera mi radili v aceru ze tam je tam od výrobce

Wireless LAN

Ovladač bezdrátové sítě Wifi 19.20.0.6

a ja ho musim nahradit timto

Wireless LAN

Ovladač bezdrátové sítě Wifi (NFA344A HAI) 12.0.0.295

r36
hodnocení

wifi pořád vypadává,třeba po 10-15 min...musim vždy,odpojit router od sitě a pak zase chvíli jde...jsem amater tak mě hned nekamenujte)

111®
hodnocení

0x

když vypadává router, proč chceš měnit nastavení WiFi? Připoj se kabelem a sleduj jestli to vypadává také...

r36
hodnocení

Pres kabel to jde,je to novy ntb od vcera ten stary jde normalne,ale jakmile zapnu ten novy vypadne router do 10 min.Treba to vysvetluju blbe.
r36
hodnocení

A prave ti odbornici po telefonu mi radili tim ze by tam mel byt ten ovladac NFA

111®
hodnocení

0x

podívej se, když máš nový NB , tak k němu máš i návod, tak pokoukej jak na WiFI. nemáš náhodou vypnutou kartu?

Co říká správce zařízení?. Vidí karta okolní sítě? Když to blbne doma, zkus to u kámoše..jaké připojené karta Wifi preferuje? 2,4GHz nebo 5GHz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]