Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi připojit notebook na wifi

Od: majdamom odpovědí: 2 změna:

ahoj, prinesla jsem si z prace ntb, abych mohla delat o vikendu.

nicmene se mi ten ntb nechce pripojit k me wifi. zkousela jsem to i pres sitak, ale nic :(

u ostatnich nalezenych wifi chce napsat heslo, ale kdyz rozkliknu tu moji, tak se ani radek na heslo neobjevi a rovnou napise, ze nelze pripojit.

co s tim?

mam nekde nastavit ip adresu nebo jak..? diky predem vsem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x
Zkus v seznamu těch dostupných wi-fi sítí tu "tvojí" VYMAZAT či ODSTRANIT a poté dej ZNOVU VYHLEDAT dostupné sítě. Pokud ti to poté nabídne i "vložte heslo", máš vyhráno. Na noteboocích často vypadávají Wi-Fi připojení u OS Windows 10.

tomas11*
hodnocení

0x

u Win7 bych to hledal dle obr. našel vaše wifi připojení - pravým klik - vlastnosti a mělo by nabídnout zapsat heslo.

U jiných OS to bude podobně.Přeji zdar.

doplněno 03.08.18 20:00:

předchází tomu toto

Nejde mi připojit notebook na wifi
Nejde mi připojit notebook na wifi #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]