Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý notebook, tablet s klávesnicí do 8000

Od: thaya* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

hledám nějaký malý notebook do 11´6"nebo tablet s klávesnicí. přístroj chci mít na každodenní použití, ale z hlediska cestování hledám něco lehkého a z hlediska omezeného rozpočtu něco kolem 5000-8000. Počítač budu používat na psaní, internet, lehkou úpravu fotek, stahování. Chci aby byla vnitřní paměť alespoň 80 GB a systém Windows. Našla jsem variantu pocitarna.cz/... nic podobného novějšího jsem u nás od Samsungu nenašla. Asi nemá smysl kupovat produkt z roku 2011?

Předem Vám všem moc děkuji za reakce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to je?

malý notebook do 11´6"

Jedenáct stop a šest palců je trošku přerostlý NTB.

Pro ostatní - funkční odkaz: pocitarna.cz/...

doplněno 03.08.18 14:07:

Nečertěte se! Mělo být tedy 11,6"?! To totiž ani ten Váš přístoj v odkazu nesplňuje, takže fakt není jasné, co požadujete.

thaya*
hodnocení

Děkuji za odkaz. Tak oprava, notebook nebo tablet nebo netbook. Netbooky jsem již nabídce skoro nenašla.

thaya*
hodnocení

Aha, no tak pardon, že jsem místo čárky dole omylem napsala čárku nahoře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]