Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi nejde zapnout?

Od: blk88 odpovědí: 16 změna:

dobrý den, prosím jak mám v pc zapnout wifi? když otevřu v pc- tak internet je připojen, ale pod tím jak je wifi- je tam napsané vypnuto. vím že když se kliklo na ten čudl vedle toho wifi tak se to přeplo na zapnuté, nahoře nad těmi znaky je třeba režim letadlo tam to jde přepnout i vypnout-děkuji za rady.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jsem zmatený. Máš to počítač nebo notas?
blk88
hodnocení

dobrý den je to notebook asus

Notebooků ASUS je asi milión. Kdybys napsal konkrétní typ, byli bychom chytřejší a pátrání by bylo jednodušší.

blk88
hodnocení

dobrý den, notebook asus je asi 13 let starý. je možné stáhnout nějaký ovladač na zapnutí wifi? router je zapnutý bliká, zkoušel jsem vzadu zmáčknout černý knoflík. router je tenda starý asi 3 roky, doposud to fungovalo. děkuji za rady!

Kdybys KONEČNĚ napsal konkrétní typ notebooku, můžem se dál bavit. Ntb 13 let starý ani nemusí mít vestavěnou wifi a můžeš tam mít USB wifi modem. Jak chceš pak poradit, když nedáš relevantní informace? Je to na tebe moc složité otočit ntb vzhůru nohama a opsat ze štítku ten typ, který z tebe složitě páčím?

blk88
hodnocení

dobrý den omlouvám se- je to notebook- asus F3 E, děkuji za pomoc.

hodnocení

0x

Bylo by dobré hlavně napsat typ noťasu/PC, jinak se v tom nedá zorientovat.

A pokud máš připojený internet kabelem, tak ti nejspíš wifina nepůjde. Zkus napřed kabel odpojit a pak wifinu zapnout.

doplněno 03.08.18 11:36:

@ferax: Špatně jsi pochopil to, co já jsem nejasně napsal. Měl jsem na mysli pokud připojíš PC kabelem a zároveň přes wifi, tak podle mých zkušeností ten PC pojede přes kabel a teprve po odpojení kabelu se připojí přes wifi. Ale možná, že se pletu a že se takto chovají jen některé PC.

A proč by WiFi nešla, já mám internet k stolnímu počítači připojen kabelem a Wifinou mám přpojenou televizi, mobil, tiskárnu a příležitostně i noťas. To vše pomocí routeru Zyxel.

satam® - No ona je ta otázka blbě formulovaná, pak "babo raď".

blk88
hodnocení

no když je zaplý notebook, tak v mobilu se mi objevuje při hledání, že není zapnuto wifi, internet je připojený z routru do pc, tam se v notebooku ukáže že je internet připojen, ale kousek pod tím je wifi vypnuto a vedle je jakoby čudl na který ,když kliknu se má zapnout

Co s tím má společného nějaký mobil? Máš vůbec wifi router? Asi jsem trochu natvrdlý, ale tvému popisu "závady" nějak nerozumím.

Mám stejný názor jako satam a noťas nemá s připojením mobilu k routeru, nic společného. Mobil je potřeba připojit k WiFi samostatně, stejně tak další zařízení, pokud je třeba. Ale domácí WiFi síť si musíš napřed sám nastavit, aby bylo k čemu se připojit. To vše je ale popsáno v manuálu k routeru.

hodnocení

0x

Mě když se nezapne internet tak kliknu na ikonu pravým tlačítkem a dám Opravit. Někdy ale musím modem zcela resetovat a pak to zkusit znova.

blk88
hodnocení

dobrý den internet, připojení jde ale když si otevřu na ploše, připojení internetu, pak tam je režim letadlo a dole je název-wifi a u toho na klapnutí vypínač tak to nereaguje, kdežto u internetu a režim letadlo to jde překlapnout a u toho wifi to nejde zap ani vyp. jo prosím no v mobilu se mi objevilo že není připojena mobilní síť. když zapnu mobil, tak se mi objeví tohle- naneštěstí došlo k zastavení procesu- android.process.acore. děkuji za vaši pomoc.

Na režim letadlo se vykašli, to nech vypnuté. Zdá se, že nemáš nastavenou WiFi síť, ale to musíš sám. Proč to nezkontroluješ podle manuálu k routeru, už jsi to mohl mít dávno v chodu. Až půjde pořádně WiFI, tak i mobil nastavíš bez problémů, ale také podle manuálu k routeru. Obecně je nastavení stejné, ale různými drobnostmi se nastavení routerů liší. A s tím ti nikdo na dálku nepomůže.

Můžete to probrat s vašim poskytovatelem internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]