Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak omezit přístup na wifi

Od: petr004 odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Mám internet od společnosti Netis a potřebuji poradit. Potřebuji omezit přístup jednomu telefonu, a nevím jak na to. Prostě potřebuji aby se telefon nemohl připojovat NONstop (omezit třeba dny nebo hodiny). Díky za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

viktorx
hodnocení

5x
Záleží na tom, zda Váš router podporuje Tod filter (time of day filter).
petr004
hodnocení

Bohužel nepodporuje

petr004
hodnocení

A není to třeba Nastavení pravidel filtrování adres IP?

zz
Můj router má funkci Parental control, tam se dá něco vykouzlit, nemáte též něco takového?

hodnocení

3x

Ano, rozumím Vám. I já mám doma puberťáky, kteří by vyseli na FB nejraději celou noc. Takže jsem to vyřešil tak, že jsem koupil wifi router, který jsem připojil přes spínací hodiny. Takže junioři mají wifi, která se ve 22:00 vypne a zapne se v 15:00 ve všední dny, nebo v 8:00 o víkendu. Ta druhá wifi jede furt, ale od ní heslo nemají.

Je to sice dost extrém, ale jinak to s těmi závisláky nejde.

joudic*

to same jsem ted chtel napsat

Však pohoda, na tajňačku si koupí data do mobilu a jsou v klidu.

Klidně, ať si koupí dat co libo. Problém je v tom, že puboši jsou na tom s finanční gramotností tak, že jsou furt na suchu. Vyzkoušeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]