Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Edge nastavení

Od: honzi0020® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Jde u prohlížeče Microsoft Edge nastavit uložení stránek jako v předchozím jejich proližeči Explorer

Tam jak je uloženo www.seznam.cz, www.idnes.cz atd co jsem se koukal u Edge to nejde nebo je to někde v nastavení?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jde ti o uložení celých stránek, nebo jen o záložky?

doplněno 01.08.18 22:02:

Klikmeš na hvězdu na pravém konci adresního okna. Oteře se nabídka kde je možné upravit název a uložení do Oblíbené, případně kliknout na Oblíbené a v něm vybeat Panel Oblíbené nebo jen do oblíbené a nakonec tlačítkem Přidat uložit. Pokud se panel oblíbené nezobrazuje, je možné zobrazení zapnout v "..." - Nastavení.

hodnocení

Jen uložení záložky www.něco.cz tak abych na to kliknul a stránka se otevřela.

hodnocení

1x

Pokusil jsem se první odpověď doplnit.

najj

Jde odsuď z Edge nějak vyexporotovat záložky (oblíbené položky)?

A jak mám nastavit aby mi Edge zobrazoval historii i před 8.5.2018, zobrazuje mi jenom do tohoto data ale přitom používám Edge už od začátku roku a nic jsem nemazal ani nepoužívám cleanerové programy (nástroje, utilitky)?

Klikni na hvězdu vedle adresního okna. Vyber Oblíbené a v něm Nastavení. Pak "Importovat z jiného prohlížeče". V nové roletě poslední položkou je "Exportovat do souboru".

najj
Jde nějak zjistit kdy byla jaká záložka vytvořena?

Nevím, ale pochybuji.

najj
hodnocení

0x

A jde nějak exporotovat historii MS Edge?

najj
hodnocení

0x

Exportovat historii z Edge lze zapomocí BrowsingHistoryView (viz: filecluster.com/... ).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]