Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemohu najít ani jednu funkční sms bránu abych mohl poslat pár sms zpráv na vodafone číslo.
Zkoušel sem již tři a ani jedna nejde.
Prosím o radu jestli je možné přes internet poslat zdarma sms do sítě vodafone. Předem děkuji.
vodafone zdarma SMS asi 3-5 měsíců neprovozují.. zrušili mi moji oblíbenou webovku Vodafonepark - od té doby neposílají internetové sms
Je to škoda... jsem posílal i do jiných sítí (a tím tedy placené sms), protože se mi nechtělo psát na telefonu.
Ano, Vodafonepark byl šikovný, byly tam i adresáře. Ale z https://m.esemes.cz/ se na Vodafone dalo psát ještě tak před 5 týdny.Teď to už také nejde.
Zdravím.Vytvořte si e-mail na centrum.cz a můžete poslat několik sms zdarma.Až limit vyčerpáte,tak si založíte e-mail další a pokračujete...a znovu a znovu... Posílám takhle normálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.