Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dají se nějakým způsobem převést soubory z notebooku na sd kartu? S "fleškou" není problém ale s kartou si nevím rady.Máte s tímto někdo zkušenost? Díky za případné rady
Je to úplně stejné, jako převod na flešku. Jen SD kartu nestrkáš do USB konektoru, ale do konektoru čtečky karet. Tedy pokud ji notebook má. Pokud ji nemá, pak přes externí čtečku.
@pas: Napiš celý typ notebooku. Externí čtečku pochopitelně mít nemůže, ale může mít vestavěnou, kterou má i moje skoro desetiletá Toshiba, ze které teď píšu.
Tady máš čtečku tvého ntb. Jen podotknu, že pro micro SD kartu budeš asi potřebovat adaptér - viz obr.
je-li velké kapacity , tak asi nejdříve naforrmátovat, jsou-li velké soubory tak na NFTS formát a pak kopírovat
Naprosto stejně jako s fleškou. Strčit kartu do noťasu, případně přes čtečku, a zkopírovat nebo vyjmout a vložit.
NB obvykle interní čtečku má. Dej sem značku a typ a můžeme se podívat.
czc.cz/...
O tomhle noťasu moc info není a pravděpodobně čtečku nemá. Takže kup jakoukoli externí USB. Koupíš ji kdekoli, kde mají něco k PC. Odkaz pro inspiraci jsem ti dal.
Dobrý den. Našel jsem manuál na tento notebook stejně jako @satam a tento notebook čtečku má. Na přední straně vlevo. Tak to prozkoumejte, nebude nutné nic dokupovat. Můj více jak 10 let starý ACER jí má taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.