Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průtahový skener tiskárna Samsung SL-C480FW

Od: mirazbira odpovědí: 7 změna:

Zdravím fórum, prosím máte někdo zkušeností s tiskárnou Samsung SL-C480FW? Je to tiskárna s podavačem ale píšou že nemá průtahový skener a zároveň že má podavač skeneru. Prosím vysvětí mi někdo co znamená ten průtahový skener (myslel jsem si že je to skenování přes podavač)? Potřebuji aby tiskárna uměla dávkově podávat jak při skenování tak kopírování. Ze specifikace u této tiskárny mi není jasné jestli umí tiskárna podávat při skenování i koprování. Zkrátka abych nemusel každý list pod víko ale vložil celou složku papírů a tu buď zkopíroval nebo naskenoval. Poradí mi mi někdo jak je to u této tiskárny? Děkuji předem za zkušenosti.
Přidávám odkaz do heureky:
multifunkcni-zarizeni.heu/...

Průtahový skener tiskárna Samsung SL-C480FW

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je tam zajímavá recenze, ten "ověřený zákazník" ani neví, zda je muž, nebo žena. Dost nepovedený trik prodejce.

still10k*

To se stává, že někdo nechtěně zamění rod. Mně se to naposled stalo když jsem psal text a vedle mě kolegyně tlachaly o pitomostech a já je "průtokově" poslouchal. Když jsem text pak pročítal, tak jsem zjistil, že jsem dvakrát nechtěně použil ženský rod v souvislosti s mužem.

Tak se příště podívej, než začneš psát, tady není záměna ale obojí.

still10k*

To může být přednastavená odpověď. Z to soudíš že jde o falešnou recenzi? *bzum*

Takže jsi si odpověděl sám. K čemu by asi byla přednastavená odpověď.

mirazbira
hodnocení

Zajímavá diskuze, která ale nijak nesouvisí s otázkou :) :)

mirazbira® - OK máš pravdu, ale kupovat cokoli bez recenze je risk. A než taková recenze, to raději nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]