Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nic nejde otevrit , store , atd

Od: tlustoprd* odpovědí: 5 změna:

Dobry den , asi pred tydnem jsem stahl ccleaner a vycistil pocitac a ccleaner mi udelal paseku v pocitaci . Nejde Microsoft store , kalkulacka , photos , skype , jak opravit chyby jsem videl par videii na youtube ale nic nepomaha .Poradte .

Nic nejde otevrit , store , atd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, těžko říci, co jste s tím programem CCleaner prováděl, ale v základním nastavení by neměl PC ublížit. Také je tam (tuším) primárně nastaveno, že změny, které CCleaner dělá, se ukládají (zálohují) a z této zálohy jdou zase obnovit zpět - zkuste si to tam najít a změny vrátit. Zdravím!

iz*
hodnocení

2x

CCleaner Vám paseku v počítači nenadělal, tu si vždy nadělá uživatel, který "sahá" do nastavení, kterému nerozumí. Kdybyste byl program ponechal ve výchozím nastavení, žádná "paseka" by se s velkou prabděpodobností nekonala.

Mám s programem zkušenosti na různých počítačích v různých operačních systémech (už od Windows XP) a pokud uživatel do nastavení zbytečně nezasahoval, žádný problém nikdy nenastal.

Jestli jste smazal body obnovy, můžete ještě zkusit zálohu CCleaneru (pokud jste ji programu dovolil vytvořit).

tlustoprd*
hodnocení

2x Jsem vyzkousel bod obnoveni , bohuzel vzdy error .

sss
hodnocení

0x

Pořád se píše nikam nic nedávat- neinstalovat.*zed* Je to pořád stejný, pořád stejný, pořád stejný.*smich* Hlavně, že je to víc Adidas.

Udělej novou přeinstalaci a pak doporučuji naistalovat CCleaner a pořáně vyčistit. Co kdyby tam ještě něco bylo, že...*hej*

tlustoprd*

Bohuzel jsem musel re instalovat windows 10a dat cistou instalaci . Ted nechci zakladat nove vlakno ,ale mam problem u Youtube nemuzu najit nastaveni jak prehrat videa na Youtube v tom nejmensim obraze . Ted tam mam cca 50 % obrazovku nebo pres celou . Ja chci jen tu zakladni prosim jak to nastavit?

Nic nejde otevrit , store , atd #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]