Nejste přihlášen/a.
Dobry den , asi pred tydnem jsem stahl ccleaner a vycistil pocitac a ccleaner mi udelal paseku v pocitaci . Nejde Microsoft store , kalkulacka , photos , skype , jak opravit chyby jsem videl par videii na youtube ale nic nepomaha .Poradte .
Dobrý den, těžko říci, co jste s tím programem CCleaner prováděl, ale v základním nastavení by neměl PC ublížit. Také je tam (tuším) primárně nastaveno, že změny, které CCleaner dělá, se ukládají (zálohují) a z této zálohy jdou zase obnovit zpět - zkuste si to tam najít a změny vrátit. Zdravím!
CCleaner Vám paseku v počítači nenadělal, tu si vždy nadělá uživatel, který "sahá" do nastavení, kterému nerozumí. Kdybyste byl program ponechal ve výchozím nastavení, žádná "paseka" by se s velkou prabděpodobností nekonala.
Mám s programem zkušenosti na různých počítačích v různých operačních systémech (už od Windows XP) a pokud uživatel do nastavení zbytečně nezasahoval, žádný problém nikdy nenastal.
Jestli jste smazal body obnovy, můžete ještě zkusit zálohu CCleaneru (pokud jste ji programu dovolil vytvořit).
Pořád se píše nikam nic nedávat- neinstalovat. Je to pořád stejný, pořád stejný, pořád stejný.
Hlavně, že je to víc Adidas.
Udělej novou přeinstalaci a pak doporučuji naistalovat CCleaner a pořáně vyčistit. Co kdyby tam ještě něco bylo, že...
Bohuzel jsem musel re instalovat windows 10a dat cistou instalaci . Ted nechci zakladat nove vlakno ,ale mam problem u Youtube nemuzu najit nastaveni jak prehrat videa na Youtube v tom nejmensim obraze . Ted tam mam cca 50 % obrazovku nebo pres celou . Ja chci jen tu zakladni prosim jak to nastavit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.