Nejste přihlášen/a.
Ahoj, "unaví" se prohlížeč když je dlouho puštěný?
Vím, že se třeba při hře on-line hra zpomalí a nekdy se začne sekat , když běží delší dobu... Když vypnu - zapnu prohlížeč, pak už jde hra zase normálně
Dobrý den, prohlížeč se "unaví", protože se během připojení k internetu "zasí*á" . Tedy, jeho mezipaměť se zaplňuje a bobtná. Také cookies se tam drží a je jich "hafo". Zdravím!
galapetr - jen pro zajímavost. Já svůj Firefox čistím každý den, dnes jsem ho nijak nezatěžoval (běžné stránky a asi jen jedno video) a v mezipaměti mám už 306 MB (vidím to v jeho nastavení). Takže, hry, videa, hudební stream nebo animace na tom zaplnění mají hlavní podíl ("lezou" do mezipaměti a zůstávají tam i jejich zbytky, než se prohlížeč zase vyčistí).
galapetr - můžete použít CCleaner nebo čistit přímo v nastavení prohlížeče (já mám ve Firefoxu nastaveno čištění při každém jeho vypnutí).
Jen doplním Bena. Také používám mazání při vypnutí (viz. support.mozilla.org/...).
A pokud používáte Firefox, nebo Chrome, lze vytvořit záložku na konkrétní stránku v nastavení. Já mám ve Firefoxu v liště ještě záložku s adresou: about:preferences#advanced Po kliknutí na tuto záložku se dostanu přímo na stránku kde lze vymazat mezipaměť. Takto odlehčuji FF, když mám otevřeno více oken a nepotřebuji ještě ukládat session. Lenost vítězí, mažu mezipaměť na dvě kliknutí
Ještě by asi bylo možné použít doplněk Clean Master, s ním by to bylo pouze na jedno kliknutí. Ale ten jsem ještě nezkoušel, jsem línej ho nainstalovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.