Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to?

Od: pejo® odpovědí: 12 změna:

Jak mám tady na fóru vložit webovou adresu? Pod slovem TOTO chci vložit web. Klikne se na TOTO a zobrazí se web. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

TOTO

Označíš webovou adresu, napíšeš TOTO, klikneš na pátou ikonu zleva (odkaz) a do URL zkopíruješ adresu.

doplněno 16.07.18 21:15:

Zapomněl jsem uvést, žýe musíš označit i TOTO

hodnocení

Nejde mi to. Za slůvkem TOTO je ta adresa. Chci, aby byla neviditelná. Jen aby bylo vidět napsané jen slovo TOTO. Děkuji.

hodnocení

1x

Musíte zvíraznit zvolené slovo, kliknout na ikonku označenou šipkou a do okénka vložit adresu. Pak už jen potvrdit.

Jak na to?

takhle? :) (já musel) *smich*

16.07.18 21:53
hodnocení

Ano.

hodnocení

Jak mám zvýraznit zvolené slovo? Děkuji.

17.07.18 00:18
hodnocení

still10k*

Text se zvýrazňuje přetažením myší za současného držení levého tlačítka myši. Stejně jako na tomto videu (přetažený text získá v tomto případě modré pozadí): youtube - úpravy textu

hodnocení

V každém fóru je to jinak. Člověk se bude učit až do své smrti.

mikihans - Ale no tak! Vám se to nikdy nestalo? *hi* To se tu objevují větší perly.

hodnocení

Uživatel mikihans se nemusí omlouvat. Nic se nestalo. Jako browser mám Firefox. Přiučil jsem se. Děkuji.

hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 16. 07. 2018 23:56:28
Na přání autora..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]