Nejste přihlášen/a.
Jak mám tady na fóru vložit webovou adresu? Pod slovem TOTO chci vložit web. Klikne se na TOTO a zobrazí se web. Děkuji.
Označíš webovou adresu, napíšeš TOTO, klikneš na pátou ikonu zleva (odkaz) a do URL zkopíruješ adresu.
Zapomněl jsem uvést, žýe musíš označit i TOTO
Nejde mi to. Za slůvkem TOTO je ta adresa. Chci, aby byla neviditelná. Jen aby bylo vidět napsané jen slovo TOTO. Děkuji.
Text se zvýrazňuje přetažením myší za současného držení levého tlačítka myši. Stejně jako na tomto videu (přetažený text získá v tomto případě modré pozadí): youtube - úpravy textu
Uživatel mikihans se nemusí omlouvat. Nic se nestalo. Jako browser mám Firefox. Přiučil jsem se. Děkuji.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.