Bude fungovat přehrávání filmů z mobilu Galaxy J5 na starší TV přes hdmi-hdmi Micro D?Jde mi o živé vyslání HBO GO, Horizon GO, YouTube.(aplikace jsou nainstalované v mobilu) Děkuji.
Propojení mobilu přes microUSB do televize s HDMI řeší standart MHL. Musíte ale splnit následující podmínky:
- televize musí mít HMDI - zařízení (mobil nebo tablet) musí podporovat standart MHL - mít správný propojovací MHL kabel pro konkrétní model zařízení
Bohužel model Samsung J5 (2017) neumí MHL, takže s mobilem jste podmínky pro využití této technologie nesplnil. Takže jedině vzduchem přes Wifi streamovat obrazovku mobilu, třeba pomocí ChromeCast, renkCast Stick, apod.
Mobil jsem si dohledal, ale tablet ne. Ověřte si v jeho specifikaci, jestli podporuje HML.
Mně nejdou ani přehrát fotky přes USB. Se starým telefonem jsem se připojil a fotky se zobrazovaly, nový s tím má problém. V pc normálně vidím další disk, ale v TV to prostě nejde.
Pokud máš televizi Samsung, možná se ti bude hodit tohle: samsung.com/...
Já to používám bez problémů. Jak pro PC, tak pro mobil.
vernon
Sorry jako, ale vzhledem k tomu že vývojář této aplikace má v hlavě asi nasráno, nefunguje to na drtivé většině smartphonů ani tabletů korektně. Stále se odpojuje, nebo se pro jistotu ani nepřipojí... Případně aplikace padá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.