Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Dnes jsem se rozhodl že si z jednoho internetového e-shopu objednám 1 kus zboží, z technických důvodů se mi sice první objednávka podařila odeslat, ale ne zaplatit. Udělal jsem proto celý objednávkový proces znova a druhá objednávka se mi už povedla odeslat i zaplatit, jenže problém je v tom že ten internetový obchod potvrdil obě obědnávky, přitom tu první jsem nezaplatil, navíc nikde na jejich stránkách není možné objednávku zrušit, lze pouze zobrazit, chci se zeptat jestli nebudu mít nějaký problém či postih za nezaplacení té první objednávky. Jestliže jsem ji nezaplatil a napsal jim mail že ji chci zrušit, tak by logicky neměl být problém ne?
Děkuji
Když jste jim napsal na mail, že došlo k chybě a prosíte o ukončení objednávky - storno - uvedli, že toto není možné?
Potvrzení objednávky z 99% dělá automat. Omluva a storno písemné je základ. Vyčkejte a nebojte se. Pokud by někdo velmi naléhal a vyžadoval úhradu, můžete odstoupit do 14ti dnů - takže jeho náklady budou zbytečné... Ještě jsem (mimo podvodné firmy) neviděl nikoho, kdo by požadoval úhradu.
pokud tu prvni nezaplatite tak by se mela automaticky zrusit , pro ne je to objednavka ktera dokud nebude zaplacena tak ji nikdo resit nebude, navic vidi ze mela byt placena online a neni zaplacena, pokud jste navic napsal email o zruseni objednavky tak, pokud se jedna o nejaky normalni eshop, s tim problemy nebudou
Pamatujete nedávný dotaz na web www.nakupprodej.eu? Dva dny po nahlášení ČOI padnul na blacklist - stránky varující před podvody u čoi. Právě na této stránce bylo v podmínkách, že za storno objednávky je nutné uhradit pokutu tuším 5000,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.