Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám ntb Acer Aspire V15 nitro black edition ktery jsem se rozhodl dát do továrního nastavení z důvodu častého freeznutí ntb pritom ntb běžel sekla se jen daná aplikace při ctr+alt+del a ukončení úlohy dál běžel. Problém je v tom že se během procesu sekl a windows na disku neni úplný ntb je zcela nepoužitelný a při pokusu nahrátí tam nový system z externího disku se nedostanu do biosu černá obrazovka a já jsem bezradný. PS při poslední aktualizaci systemu se ntb zasekl tež ale při vypnutí a zapnutí bežel
Dobrý den. Váš popis je trochu zmatený, nejdřív si to musíme ujasnit -> Tedy kvůli zamrzání nějaké aplikace jste se rozhodl uvést systém do továrního nastavení, ale v průbehu tohoto resetu "se to seklo" a systém je teď nefunkční. Další pokusy o instalaci systému selhaly a teď se nemůžete dostat ani do BIOSu. Popsal jsem to správně?
Zeptám se:
- jak se přesně snažíte dostat do BIOSu?
- co je to za systém, jaká verze Win?
- co přesně jste udělal při tom "zaseknutí" resetu do továrního nastavení?
Zatím se mi to jeví jako závada základní desky notebooku. Pokud se nemůžete dostat do BIOSu, mohl by pomoci jeho reset, ale velkou šanci tomu nedávám. Pak můžete ještě zkusit odpojit všechna zařízení z USB a ostatních portů, vyoperujte i hardisk. Ale pokud se ani pak do BIOSu nedostanete, je to špatné. Dodejte ještě žádané informace, třeba zjistíme, že jste někde něco špatně popsal a že ještě existuje naděje na záchranu. Jinak to zatím vidím jen na cestu do servisu k výměně zákl. desky, které bývají ale dost drahé, někdy cena nové zákl. desky přesahuje cenu celého notebooku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.