Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenaběhne na poprvé system WIN.10

Od: japajp® odpovědí: 3 změna:

Mám složený počitač a vněm 3 disky a jeden je SSD a natom je nainstalovaný operační systém. Když počitač zapnu tak to naběhne jenom do černý obrazovky. Všechno se točí a běží v počitači ale není vidět nic... Vždycky pomůže reset a pak už to na podruhý normálně naběhne operační systém. Ale možná je někde něco nastavit v biosu a nebo udělat něco s diskama? Jako že je přemostit pač mě přijde že když pustím PC tak se spustí jako že jinej disk ale přitom se nic neukáže a až dám reset tak jako by se spustí ten SSD kde je systém win10? Protože se nějak asi jakoby ten SSD spouští dýl a chytne se až dám resset ..

Zajímalo by mě kde se to má nastavit nebo něco udělat aby sem nemusel dávat furt reset počitače.

A je to pak takový otravný furt to resetovat, když chci spustit PC tak se to zároveň musí jakoby resetovat :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

kouknout do BIOSU a nastavit správné pořadí disků...první by měl být ten se systémem..

hodnocení

To mám nastavený
hodnocení

Problem vyřešen. Zkusil jsem vypnout rychlé načítání a ten disk se už načítá a je to v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]