Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube se v Chrome zasekne

Od: vladimir* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, používám prohlížeč Chrome, mám otevřených více záložek. Na jedné záložce hraje hudba z YouTube. Když pracuji na jiných záložkách, je vše v pořádku. Jakmile se přepnu do záložky s YouTube, video se po pár vteřinách sekne a nehraje. Spraví se to až obnovením okna.

Je možné toto vyřešit, aniž bych musel měnit prohlížeč?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co zkusit vymazat cookies a vymazat historii prohlížeče. Za zkoušku nic nedáš.

still10k*
hodnocení

2x

YouTube je plný scriptů. Já to řeším tak, že podobně náročné stránky osekávám pomocí doplňků prohlížečů - blokovačů reklamy (AdBlock,uBlock,Ghostery), NoScript, Greasemonkey, atd.
Speciálně pro YT existuje spousta doplňků, které upravují možnosti a zobrazení, třeba "Youtube plus" a podobné.

hodnocení

0x

Mám stejný problém s jinou stránkou s videi v prohlížeči Opera. Takže soudím, že změna prohlížeče nepomůže.

vladimir*
hodnocení

Je to čím dál horší. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]