Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování písniček – Ashampoo – chyba média

Od: help* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, snažím se vypálit písničky na CD pomocí Ashampoo. Před pár dny jsem zkoušela vypálit testovací CD a vše šlo ok, 23 písniček se úspěšně vypálilo. Dnes zkouším vypálit ty, které potřebuji, ale Ashampoo hlásí chybu média. Snažím se vypálit pod 20 písniček, vypaluji maximální rychlostí a používám stejný typ CD-R, se kterým mi to minule fungovalo, tak nechápu, v čem je problém... Nějaké nápady? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete vypalovat vybrané hudební soubory jako Audio-CD (méně písniček) nebo jako datové CD (více písniček asi ve formátu MP3). Velikost všech souborů nesmí přesahovat kapacitu nosiče, nosič musí být prázdný (nový, nepoškozený a nejlépe značkový) a vypaluje se na malou rychlost (kvůli menší chybovosti). Zdravím!

hodnocení

0x

Také používám Ashampoo a když hlásí chybu média, tak v 99% je to skutečně chyba média. Dnes se média vyrábí převážně v Indii a v Číně a jejich kvalita je mnohdy žalostná. Dokonce i kdysi věhlasné značky jako třeba Verbatim mi u indických výrobců házely chybovost kolem 50%. Úplně bez problémů, tedy bez jediného hlášení chyby jsem dříve nahrával na dnes hůře sehnatelná média japonské fy JVC. Na tato média jsou i vynikající recenze.

Takže zkuste média jiné značky, uvidíte. Mnohdy jsem měl větší úspěchy s noname médii z Kauflandu, než se značkovými. Jednou mi dokonce prodejce, u něhož nakupuji PC komponenty a občas i média, řekl že je dočasně přestal nakupovat, protože mu odběratelé reklamují už snad všechny značky a Verbatim nekupuje vůbec, patří mezi nejhorší.

Já používám Verbatim CD-R Printable/Imprimable a zatím jsem s nimi neměl problém. S tou rychlostí je to tak, čím pomaleji, tím lépe. Vypalujji v Neru.

používám také media Verbatim a setkal jsem se že byla vadná, zejména dlouho skladovaná a to i DVD...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]