Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer vážení rádcové, prosím o radu ohledně koupě PC. Nevím, který z těchto počítačů je nejlepší : DELL INSPIRATION 15 N-5570-N2-713B nebo DELL G315 GAMING N-3579-N2-713B a do třetice HP PAVILION 15-cc103NC.
Děkuji vám za radu Eva.
Dobrý večer. Dejte prosím přímou adresu na ten druhý stroj (Dell G315), nějak se mi ho nedaří najít podle vašeho označení.
K čemu bude notebook používán? K jaké činnosti bude převážně určen? Budete ho hodně přenášet, nebo bude většinou na stole? Požadavky na vzhled?
Dobrý den, všechny jsem našla na www.czc.cz. Hlavně jsem se rozhodovala mezi značkou DELL a nebo HP a už jsem se rozhodla zrovna pro ten G315. Hezký den Eva
Díky kluci. Jo Dell G3 15 Gaming už mi to našlo. V tom případě ale postrádají ty možnosti úplně logiku, porovnávat mezi sebou multimediální stroje s herníma je jako motat jablka s hruškama.
Ale tazatelka je asi se svým výběrem spokojená a to je hlavní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.