Nejste přihlášen/a.
Vážení, obracím se na fórum s touto otázkou. Svá videa vypaluji v programu Ashampoo Burning studio 6 a stává se mi, že bych potřeboval na jeden disk vypálit více DVD souborů, ale v tomto programu nelze přidávat další soubory a po vypálení souboru se disk automaticky uzavře. Mol by mě někdo poradit kde dělám chybu a nebo který program umožňuje přidání více souborů na 1 disk. Předem Vám děkuji za případné odpovědi. Tatik
Tomu co popisujete se říká "zápis multisession". Jde o to, že se na disk nezapíše lead-out, který se zapisuje až po kompletním uzavření disku a můžete tak na disk "připálit"další data až do vyčerpání kapacity disku. Jak tuto činnost ovládá ABS netuším, já na to vždy používal Nero Burning Rom a fungovalo to dobře. Pak ale přišly na trh přenosné disky a flash klíčenky a tato metoda zápisu na disk už nebyla tak vyhledávaná.
Legendární sérii článků o vypalování sepsal Jan Dedek na Svethardware.cz. Sice je to více jak deset let staré, ale stále platné a informační hodnotu to má vysokou. Hledejte odstavec MultiSession.
svethardware.cz/...
Pokud vám informace nebudou stačit, hledejte " zápis multisession"
Dobrý den, pokud to myslíte tak, že na jeden nosič DVD umístíte dva plnohodnotné filmy ve formátu DVD (včetně menu, kapitol apod.), tak to (dle mého názoru) nejde (nesetkal jsem se s tím, že bych si po vložení disku DVD do přehrávače mohl vybrat ze dvou filmů). Na jeden nosič DVD můžete umístit (vypálit jako datové DVD) více filmů, ovšem, v jiném formátu souborů (např. AVI nebo MPG). Zdravím!
ferax - já jsem se s tím "vícefilmovým" DVD nesetkal, ale když říkáte, že to je možné, tak to beru zpět.
Ostatně, dotaz je skutečně asi na jiný problém (mě tam zmátlo, že tazatel zmiňuje jen soubory DVD).
Kdysi se na DVD prodával seriál Třicet případů majora Zemana. Jedna placka obsahuje dva díly. Pokud to velikost filmů dovolí, není to žádný problém. Taky už jsem pár filmů (většinou pohádky), takto vypálil. Použiju k tomu program ConvertX to DVD a pak vypálím v Neru. Ale myslím, že tazatel nemluví o filmech, ale o nějakých souborech. Je to stejně tak otázka velikosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.