Nejste přihlášen/a.
ale ty ve správci zařízení nemáš vůbec síťová připojení, takže to nemůže jet ani po kabelu. Takže jedině na jiném PC stáhnout ovladače, ty správné , ale furt nevíme ten typ tvého noťasu, takže nejde ti poradit více, ani nemůžeme kouknout jestli ty ovlaače na netu jsou nebo ne..
To je notebook? K internetu se připojujete jak, kabelem, nebo přes wifi? Nevidím ve "Správci zařízení" Wifi adaptér. Nemáte ho vypnutý vypínačem na těle notebooku, nebo v BIOSu?
Trochu upravím radu od 111, odeberte všechny síťové adaptéry ve "Správci zařízení" a hned po tom restartujte PC. Windows by po restartu měl sám nainstalovat základní ovladače síťového adaptéru/ů. Pokud se ale zobrazí nějaká chybová hlášení, vyfoťte je.
Odkud stahujete ty drivery, ze stránek výrobce notebooku? Napište přesný typ notebooku.
Koukněte ještě po tom vypínači wifi (rádia), některé notebooky ho mají. Může být zboku, vepředu pod hranou, nebo i jako tlačítko navrchu. Koukněte do manuálu, pokud na notebooku je, tak tam najdete jeho přesné umístění.
Tak chlapi zkusil jsem a ani prd, pořád to samé. Jinak pardon, mám ntb a připojuji se přes wifi, dnes jsem zkoušel wifi v práci a ted jsem doma, nikde nic nefunguje.
Co jsem zkoušel nainstalovat:
realtek wireles lan driver
realtek ethernet controller driver
realtek wlan driver
realtek usb2.0 card reader
realtek pci-e wireless lan driver
Našel jsem někde na netu s podobným tématem a tam radili nainstalovat tyhle blbosti, ačkoli card reader mi přijde jako hloupost, co se týče mého problému.
Co se týče BIOSu jsem uplně mimo, naneštěstí nemám nikoho v blízkém okolí, kdo by tomu aspon trochu rozumněl.
jen hodím fotky, co se stalo po smazání a následném restartu.
první foto hned po najetí, měl jsem v pc nějaký web company nebo co, tak jsem to odinstaloval, nejspíš bude mít souvislost s programem, né snad s mým problémem.
Snad nás to dovede ke zdárnému konci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.