Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace lan driveru

Od: peet99 odpovědí: 8 změna:
Zdravim, prosim vas v zoufale situaci kdy uz absolutne nemam paru co delat. Nejsem expert pres pc, proto s nejvetsi pravdepodobnosti nebudu rozumnet zkratkam.
Nevim proc, ale najednou se nemohu pripojit k internetu. Mam cervene preskrtle v pravo dole pripojeni k netu. Mel by byt problem s adapterem, nebo tak neco. Zkousel jsem uz i instalovat nove drivery, ale mozna jen ty spatne.
Jsem totalni maslo pres pc, tak zkuste mluvit podobne jako byste to vysvetlovali vasi mamince :). Diky
Hazim screeny, ktere vas znalce mozno dovedou k uspesnemu zprovozneni netu.

Instalace lan driveru
Instalace lan driveru #2
Instalace lan driveru #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mamce bych to nevysvětloval, protože by to bylo zbytečné. Zkus toto:

dokis.vsb.cz/...

111®
hodnocení

1x

ale ty ve správci zařízení nemáš vůbec síťová připojení, takže to nemůže jet ani po kabelu. Takže jedině na jiném PC stáhnout ovladače, ty správné , ale furt nevíme ten typ tvého noťasu, takže nejde ti poradit více, ani nemůžeme kouknout jestli ty ovlaače na netu jsou nebo ne..

111®
hodnocení

0x

odinstaluj Raltecy co mají vykřičník a restartup PC, co to udělá

still10k*
hodnocení

0x

To je notebook? K internetu se připojujete jak, kabelem, nebo přes wifi? Nevidím ve "Správci zařízení" Wifi adaptér. Nemáte ho vypnutý vypínačem na těle notebooku, nebo v BIOSu?
Trochu upravím radu od 111, odeberte všechny síťové adaptéry ve "Správci zařízení" a hned po tom restartujte PC. Windows by po restartu měl sám nainstalovat základní ovladače síťového adaptéru/ů. Pokud se ale zobrazí nějaká chybová hlášení, vyfoťte je.

doplněno 05.07.18 18:32:

Odkud stahujete ty drivery, ze stránek výrobce notebooku? Napište přesný typ notebooku.
Koukněte ještě po tom vypínači wifi (rádia), některé notebooky ho mají. Může být zboku, vepředu pod hranou, nebo i jako tlačítko navrchu. Koukněte do manuálu, pokud na notebooku je, tak tam najdete jeho přesné umístění.

peet99
hodnocení

0x

Tak chlapi zkusil jsem a ani prd, pořád to samé. Jinak pardon, mám ntb a připojuji se přes wifi, dnes jsem zkoušel wifi v práci a ted jsem doma, nikde nic nefunguje.
Co jsem zkoušel nainstalovat:
realtek wireles lan driver
realtek ethernet controller driver
realtek wlan driver
realtek usb2.0 card reader
realtek pci-e wireless lan driver
Našel jsem někde na netu s podobným tématem a tam radili nainstalovat tyhle blbosti, ačkoli card reader mi přijde jako hloupost, co se týče mého problému.
Co se týče BIOSu jsem uplně mimo, naneštěstí nemám nikoho v blízkém okolí, kdo by tomu aspon trochu rozumněl.
jen hodím fotky, co se stalo po smazání a následném restartu.
první foto hned po najetí, měl jsem v pc nějaký web company nebo co, tak jsem to odinstaloval, nejspíš bude mít souvislost s programem, né snad s mým problémem.
Snad nás to dovede ke zdárnému konci.

Instalace lan driveru #4
Instalace lan driveru #5
Instalace lan driveru #6

still10k*
hodnocení

0x

Mrknul bych se po driverech na stránkách Toshiby, ale k tomu potřebuji přesný typ notebooku.

rv*
hodnocení

0x
Už se tu ptali jiní: nemá ten notebook vypínač, nebo kombinaci kláves, kterou se vypíná wifi?

peet99
hodnocení

Chlapi origo Toshibubjsem zkousel, psalo ze "neexistuju" a co se tyce te wifiny, zkusil jsem pripojit na tvrdo kabelem a nic se nezmenilo. Takze ve wifine problem asi nebude. Mam pocit jako bych tu stale nemel ten spravny drjver nevim proc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]