Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc . Nevím si rady s blogem, mám jasný cíl, chci aby se v headeru (nabídka menu nahoře). Tak aby když na ně kliknu se mi zobrazily příspěvky, které patří do těch kategorií v tom menu. Např jestliže mám v menu krása, jídlo cestování, tak abych když kliknu na krása, se mi zobrazily příspěvky pouze týkající se krásy a ne třeba receptů. Jak zařadit jednotlivé příspěvky do toho menu bar?
Budu moc vděčná za odpověď. Když tak bych prosila o pomoc: karolinka.nej@seznam.cz
Před napsáním nebo po dopsání příspěvku každý rovnou zařaď do příslušné rubriky. Potom se ti po kliknutí na tu kterou rubriku zobrazí příspěvky, které jsi do ní zařadila.
Poznámka:
Je slušné si pro odpověď dojít tam, kde jsi položila dotaz. A je krajně nevhodné lidi, kteří jsou ochotni ti věnovat svůj čas a poradit ti, žádat o jejich osobní informace (e-mail).
Jenže ty rubriky nejsou v tom (menu bar) když vytvořím rubriky v menu bar se nic nezmění. Menu bar zůstane pořád stejný.
To se omlouvám, nežádám žádné osobní informace, kdo nechce, nemusí mi psát...
Nejdou tam vytvořit nějaké kategorie, na které pak v menu vytvoříte odkaz? Konkrétně Wix neznám, ale obecně se v podobných systémech vytváří kategorie, do kterých se pak zařazují články. Prozkoumejte volby pro tvorbu Menu (nebo jak vy říkáte - menu bar), měly by tam být různé možnosti odkazování, třeba na kategorii, jednolivý článek, externí adresu, apod.
Ta stránka z vaší adresy je tzv. "template"( šablona), je to přednastavený design, který si můžete vybrat i vy pro svoji stránku. Texty a obrázky jsou tam jen na ukázku, jak by to mohlo vypadat. Nu je vidět, že jste naprostý začátečník co se týče tvorby na webu. Doporučím vám pročíst si podrobně nápovědu na Wix, takové weby ji mají obvykle dost podrobnou a napsanou srozumitelným jazykem, určitě tam najdete odpovědi na všechny své otázky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.