Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím, poradte mi, jak stahnout video. Když najedu na stránce pomocí Vget Downloaderu v Chrome, ukáže mi to adresu na vimeo, ale nic, co umí stáhnout z vimea, mi to nestáhlo:O( Píše, že video není. Vget mi háže chybu:O( Ale zkusmo cokoli jiného Vget stáhne, takže je to tím, kde mají video.
Procvičuju si němčinu a přihlásila jsem se na bezplatnou konferenci, kde řeší marketing, podnikání atd., jenže jsem propásla první videa a oni je dnes dali znovu k přehrání zdarma, ale je jich moc, tak jsem si je chtěla stáhnout a spustit znovu, až budu mít čas.
Odkaz na video zjištěný díky Vget je např. player.vimeo.com/...
Na stránce to mají tak, že mám stránku s jménem někoho a tam je video a po rozkliknutí se přehraje, např. member.thefreedomcrowd.co/...
konference je zde, ale do sekce s videi to pustí až po přihlášení a potvrzení mailem
Poradí mi někdo, prosím? Moc díky.
Dobrý den, to video (viz Váš odkaz) neexistuje (prostě tam není), tak ho nelze ani stahovat. Vy zkuste stahovat video tam (na stránce), kde ho vidíte funkční a přehráváte ho. Můžete si do prohlížeče instalovat i jiný doplněk, který umí videa stahovat (např. pro Firefox je dobrý Video Downloader Professional). Zdravím!
Souhlasím s Benem, jen bych doplnil, že mně se osvědčil doplněk Video DownloadHelper:
chrome.google.com/...
(existuje i verze pro Firefox)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.