Nejste přihlášen/a.
Na stránce Blesk.cz se mi objevil takový rámeček,kde bylo napsáno VYPLNIT RYCHLÝ DOTAZNÍK. Ten rámeček jsem zavřela. Nevíte,co to bylo? Nestane se nic,když jsem ten rámeček s tím dotazníkem zavřela?
A ještě jedna otázka - jednou se mi stalo při vyhledávání,že se mi otevřelo nové okno,kde bylo Gemius Audience. Co to znamená? Není to nic škodlivého? Je můj počítač v pořádku?
Antivirus mám. Mám antivirový program Avira.
Některé webovky tento způsob používají k průzkumu (dotazník), popř. k reklamě. Gemius Audience je také stránka kde se zabývají průzkumem a to celosvětovým.
Ničeho se neboj, normálně to zavři a pokračuj v původní činnosti.
Avira patří mezi slušné až dobré antiviry. Ovšem nejlepší antivir sedí na židli před PC.
Ne, uživatele. 99% virů si tam obvykle natahá vlastní nezodpovědností hlavně při surfování.
PS: Ty na židli u PC nesedíš? Pak máš klekačku nebo balón nebo ještě něco jiného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.