Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pdf z jpg souborů přes on-line nástroj

Od: accur odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, oskenoval jsem knihu a mám nyní 215 jpg souborů, kdy každý představuje jednu stránku. Chtěl bych z toho udělat pdf, aby se to dalo lépe tisknout a prohlížet - listovat např. i na mobilu. Jak to prosím, co nejjedodušeji udělám? Napadlo mne použít nějaký on-line nástroj, který konverzi souborů provádí, ale často mají omezený počet vstupních souborů nebo si do výsledného dokument vkládají reklamu. Klidně bych si i nějaký free nástroj nainstaloval, ale nechce se mi zkoušet různé programy a pak je zase odinstalovávat. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Teď jsem zkusil převézt 190 jpg souboru (380 MB) do PDF (280 MB) a bez komplikací, bez vodoznaku, bez omezení na

convert-jpg-to-pdf.net/...

hodnocení

0x

já používám pdfsam, nemusíš instalovat, stačí jen spustit. Já vždy udělal co potřebuji

rotorod - Jestli jsem dobře pochopil otázku, tak tazatel nemá v úmyslu spojovat, či rozdělovat PDF soubory, ale vytvářet PDF soubory z naskenovaných souborů JPG (což jsou obrázky).

a no jo:)*hi*, omlouvám se, jsem po noční, nějak se mi to zamotalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]