Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastaveni routru

Od: hellen* odpovědí: 8 změna:

dobry den prosim poradite mi nekdo jak nastavit internet na routru aby sel i mobil a ostatni pristroje.mam nastaveni automaticka ip adresa a stene me bez zadani ip adresy internet nepusti.tak uz nevim a na dalsi pristroje ip adresu prece zadavat nemuzu rikam to dobre?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

no odebrat síťové připojení na mobilu , načíst znovu síť, zadat správné heslo a mělo by to frčet, to asi proběhla nějaká výměna routeru?

hodnocení

0x

V manuálu ke každému routeru je popsáno jak pomocí WiFi připojit další zařízení. Detaily se mohou lišit podle výrobce.

hellen*
hodnocení

Router -asus ac58u wireless-ac1300

hell*
hodnocení

0x

manual mam uplne preceteny do detailu nic takovyho tam nepisou

Nevěřím. Co to je za router, pokud to tedy není státní tajemství.

Tohle je jen namátkou můj router, podrobnější nastavení je na webu. Bez problémů jsem vše nastavil.

Nastaveni routru
Nastaveni routru #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]