Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Store-popis aplikace v češtině

Od: bastlik* odpovědí: 5 změna:

Je možné popis aplikace v Microsoft store překládat do češtiny? Na stránkách v prohlížeči označím text, poté překladač mi text přeloží. Ovšem v obchodě Microsoft mi to u popisu aplikace v angličtině nelze udělat, anglicky se mi v 75ti letech moc učit nechce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Příčinu neznám, ale je možné, že M$ Store z bezpečnostních důvodů bojkotuje určitá rozšíření prohlížečů.

Zkuste text myší označit, zkopírovat a vložit ho přímo do okénka Google překladače:
translate.google.cz/...
Lze takto přeložit i celou stránku, když do okénka překladače vložíte webovou adresu stránky a kliknete na modré tlačítko "Přeložit".

bastlik*
hodnocení

Ovšem v obchodě Microsoft mi to u popisu aplikace v angličtině nelze udělat. Mimo Microsoft Store označím a překládám na jiných stránkách ,,ostošest " Kdybych mohl anglický text označit na stránkách Store, pak bych nemusel psát na papír, nebo na obrazovku přes klávesnici vytvořit text, který mohu zkopírovat a pak ho zpracovat v translátorech. Prostě moje myš je na M.Store na označení a kopírování imunní.
still10k*

Jaký používáte prohlížeč a jaký systém? U mně to ve Firefoxu na Linuxu jde kopírovat i označovat.

bastlik*
hodnocení

Díky za nápad. Přešel jsem na EDGE -windows10- tam mi v kontextu nabízí překlad. Google mi nepomůže, nemá žádnou nabídku, nereaguje ani levým ani pravým myšítkem.

still10k*

Tím myslíte Google Chrome? Mno mně to jde kopírovat i v Chrome, i v Chromium. Nemáte nainstalované nějaké doplňky, třeba blokovače reklam a tak podobně? Nebo neobjevuje se vám nad textem kurzor pro kliknutí na odkaz? Některé texty na internetu (i MS Store) jsou udělané jako klikací, pak nejdou normálně označit pro kopírování.
Zkusil bych resetovat Google Chrome do základního (továrního) nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]