Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc nejde spustiť

Od: meimei* odpovědí: 6 změna:
Ahoj mám taký problém, pri zapínaní PC a loadovaní windowsu mi PC sekne, nabehne modrá obrazovka a reštartuje sa. Nejaké rady? Ďakujem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zakažte restart a postněte sem screen/foto té modré obrazovky.

Zákaz restartu zde.

doplněno 25.06.18 18:15:

Pak tedy foťák/telefon a pár pokusů by mělo na vyfocení té modré obrazovky stačit.

doplněno 25.06.18 18:20:

Doplňte, jaký máte operační systém.

Další možnost je zkusit stav nouze (F8 při startu - jen starší systémy) nebo instalační médium a opravná instalace.

meimei*
hodnocení

Ako to mám urobiť ak pc nejde vôbec zapnúť
meimei*
25.06.18 18:20
hodnocení

Pc nejde spustiť
meimei*
25.06.18 18:22
hodnocení

Windows 7

Dělal jste něco s hardwarem? Výměna/doplnění HDD, změna/doplnění RAM a pod? Vraťte změnu zpět a pokud PC naběhne, příčina je jasná.

Jedna z možností řešení je tady.

meimei*
hodnocení

S Hw som nerobil nič, predtým mi vždy pri zapnutí pc vyhadzovalo bsod ale po rešartovaní fungoval normálne. Toto je prvý deň čo nejde zapnúť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]