Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluescreen po zapnutí PC, co s tím?

Od: ondrejkw* odpovědí: 7 změna:
Ahojte, potřeboval bych poradit s jedním problémem. PC jel v pohodě a dneska sem si řekl, že to vyčistím a vyfoukám od prachu a zase to zapojím jako vždy. Poté co sem tohle provedl, mi vždy spadne systém s blíže screenem, asi tak minutu poté, co to najede na plochu. Vše jsem správně zapojil, mám Win 7 a v minulosti sem podobnej problém měl a to ten, že to někdy spadlo kvůli USB 3 na přední části PC a jakmile sem je vyrojil rak nic.
V téhle chybě to taky hází kvůli USB ale ty nepřerušené to nebudou... nevíte co s tím? :/

Bluescreen po zapnutí PC, co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud vše fungovalo před čištěním PC, nic jste nepoškodil a vše zase správně zapojil, tak bych hledal v BIOSu. Takže, při vypnutém PC ještě jednou zkontrolovat kabeláž (kontakty) a zasunutí karet či modulů RAM - a potom vyndat na chvilku baterii od BIOSu a po zpětném vložení doufat, že už to pojede. Nezapomenout na pořádně zaražený přívodní kabel do zdroje. Zdravím!

still10k*
hodnocení

1x

Jaký systém? W7? Přeinstaloval bych drivery USB3 a pokud jsou připojené disky přes USB, zkontroloval bych je na chyby. Mohl by to způsobovat i pasivně napájený USB3 hub s plným obsazením konektorů, nebo vadný wifi modul v USB. Prostě cokoliv co je připojené do USB.
Další info třeba zde: pc-help.cnews.cz/...
to satam: jsou tu lidé co tomu rozumí, jen většinou nic nepíší, protože když přijdou k odtazu, jsou tam už naspamované blbosti, které si ještě kamarádíčci vzájemně obodují

ondrejkw*
hodnocení

Ano Win 7 a já v podstatě USB3 nepoužívám ani jeden. přeinstaloval bych to hned, jenže je nemožný RYCHLE něco na ploše klikám když to hned spadne. Nejhorší na tom prostě, že to nemůžu přeinstalovat a když vložím instalační disc, tak mě to oznámí v setupu ať ho vyjmu, dám restart a spustil windows obvyklým zpusobem.. jenomže já nemůžu, jelikož to vždycky spadne. V BIOSu se o USB3 ani nikde nepíše.. (mám gigabyte)
.
ben®

ondrejkw - proč hledáte problém v SW (se kterým jste nic nedělal) a nehledáte ho v HW (na který jste sáhl)?

still10k*

Úvodnímu textu v dotazu jde špatně rozumět, asi to píšete z mobile že? Zkontrolujte po sobě vždycky text, jsou tam slova, která nedávají nesmysl.

Ta USB na přední straně PC jste vypojil, nebo jsou zapojená na desce? Jestli jsou, tak je vypojte.
Zkuste spustit systém v nouzovém režimu, ten se používá při potížích s drivery. Nainstalujte v něm správné ovladače pro USB3 a chipset.

Koukal jste na rady za odkazem? Tam řešili stejný problém.

still10k*

hodnocení

0x

Nejlépe uděláš, když se obrátíš na odborníky na pc-help.cz, sekce BSOD. Tam ti určitě pomohou. Znalosti těch nejlepších z nás tady na poradně na ně zdaleka nemají.

Nejdřív si ale pořádně přečti Pravidla a dodržuj je, jsou na to trochu alergičtí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]