Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AMD hodnota sestavy

Od: paulvandyka® odpovědí: 10 změna:

Za jakou by se dala prodat tato sestava komplet?

AMD FX-8300...4,2 Ghz + Cooler Master Seidon 120V V3 Plus vodní chlazení procesoru
DDR 3... Corsair 16GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 Vengeance
MSI 990FXA Gaming AM3+
ASUS STRIX R9 390 OC 8GB Gaming
Fortron Aurum PRO 1000 W 80+ Gold
SSHD Western Digital 1 TB
HDD Seagate 1 TB
WD Blue - 3TB
ADATA Ultimate SU800 SSD 256GB + Windows 10 64 bit
ASUS DRW SATA
Case NZXT Phantom RED
Genius GX-Gaming Manticore Klávesnice podsvícená
A4Tech Bloody TL70 Terminator herní myš
Aerocool V12 LCD Fan Panel
AOC G2770PF - LED monitor 27"

AMD hodnota sestavy
AMD hodnota sestavy #2
AMD hodnota sestavy #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x
dam 2.000Kc

still10k*
hodnocení

0x

Hodnotu sestavy bych odhadem viděl okolo 17k (+/- 2). Záleží co je v záruce.

Dal bych na něj inzerát za 16k a za rychlé jednání slevu. Pokud vám někdo nabídne nad 14, prodejte mu to.

Být vámi tak bych ho rozebral a prodal po částech.

hodnocení

Na díly by mě to pomalu vycházelo více dle ohlasu lidi co mi psali na sestavu na konkrétní hardware :) Cením si každého názoru.

still10k*

Máte ode mne stejný názor double *frajer* Každopádně rozebrat. Jakmile to uvidí takhle pohromadě nějaký kšeftman, koupí ho a stejně ho rozebere a rozprodá. Jsou to relativně dobré komponenty, které se vyplatí prodat jednotlivě. Tedy až na ten FX procesor, to je opravdu krok vedle. Nechápu proč jste to postavil na něm, tím jste degradoval výkon celé sestavy.

hodnocení

Prostě jsem měl 10 let počítače s AMD asi síla zvyku,dost her mi běží skoro na full detaily bez sekání,tak nějaké problémy s výkonem procesoru jsem nezaznamenal.Určitě přejdu na Intel :)

still10k*

Ok, proti gustu ... *smich* Ale dnešní Ryzeny jsou velmi slušné.

Jak o tom tak přemýšlím, možná by se vám vyplatil prodat ten PC v aukci. Takže buď rozebrat a rozprodat, nebo ho zkuste hodit na Aukro s počáteční cenou 12k. Každý kšeftman, který půjde okolo, se zastaví a začne počítat a zjistí, že těch 12 má zpátky po rozprodání té lepší poloviny sestavy, zbytek je bonus. A přihodí.

hodnocení

0x

Myslím, že si z nás děláš srandu - viz zde.

doplněno 24.06.18 21:42:

Děláš ze mě blbce. Tady prodáváš sestavu, kterou chceš na pc-helpu složit. Prober se.

hodnocení

Nevím proč bych si měl dělat srandu dokonce mi tady jeden poradil se optat i na pc-help ...a mít hodnotu staré sestavy ohodnocenou z více směru to snad není špatné...

a vybrat nejvhodnější novou sestavu,protože chci mít to nejlepší za dobrou cenu.

sesta

hodnocení

Ne podívejte se pořádně já tam nechci sestavit sestavu s FX8300 atd tu právě chci prodat :) a tam mám odkaz na czc,kde jsem si sám vybral komponenty a chtěl jsem vědět jejich názor.

Takže to není tak jak píšete to se na mě nezlobte.

still10k*

Satame přečti si to pořádně. Jsi úplně vedle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]