Nejste přihlášen/a.
Mám nový PC a rád bych se vrátil k MS OFFICE, který jsem používal kdysi dávno. Pak jsem nějakou dobu používal OPEN OFFICE a LIBRE OFFICE, ale u kamaráda jsem viděl nový MS OFFICE a rád bych se k němu vrátil. Nerozumím ale, kterou variantu zakliknout zde: alza.cz/... V diskusích píší, že je nutné se registrovat u MICROSOFT účet (což nechci, i při instalaci WINDOWS jsem zaklikl "offline účet"). Mám WINDOWS 10. Některé varianty jsou cloudové, ty však nechci, nedůvěřuji jim. Potřeboval bych Word, Excel, Powerpoint a Access. Nepotřebuji Outlook.
Domnívám se, že bych měl vybrat tuto variantu, která je bez Accessu: alza.cz/... , dole ale píšou, že "neobsahuje instalační CD", čemuž nerozumím, jak to tedy nainstaluji?
Pokud bych chtěl Access, už bych musel zakliknout tuto dražší variantu pro podnikatele? alza.cz/... , dole ale rovněž píšou, že "neobsahuje instalační CD".
Přeci je to tam jasně napsané, elektronická verze, znamená to, že po zaplacení ti přijde výzva ke stažení, nebo heslo, kterým to pak odblokuješ. No a při instalaci si zaškrtneš vše, co budeš chtít používat, Word, Excel atd.
Registrovat se nemusíš.
A nevíte, která z těch variant je varianta na CD? Právě nechci jen elektronický soubor a všechny varianty, které jsem zaklikal mají dole poznámku, že neobsahují CD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.