Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna pro dlouhý tisk

Od: vrzi* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nedoporučil by mě někdo tiskárnu, za rozumnou cenu, která dokáže tisknou na výšku formátu A4 a dále na libovolnou délku (bannerový tisk) až 1000 mm. Pracuji jako projektant a obsah větších projektů se mi bohužel v rozumném měřítku na klasický formát A4 nebo A3 nevejde.

Děkuju za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Potřebujete tiskárnu která má funkci Banner Printing. Pokud tiskárna tuto funkci má, běžně zvládá rozměry od 1200 do 1600mm. Měli jsem ve firmě i nějakou profi led multifunkci OKI a ta uměla i nekonečnou linku, ale tonery byly černá díra do rozpočtu. Kompletní CMYK včetně boxu na odpadní toner bratru za 15k ročně.

Nedal jste fin. limit a ani jiné požadavky, tak střelím od boku: multifunkcni-zarizeni.heu/...
Tato umí bannery do 1,3m.

111®
24.06.18 14:56
hodnocení

0x

Plotr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]