Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedoporučil by mě někdo tiskárnu, za rozumnou cenu, která dokáže tisknou na výšku formátu A4 a dále na libovolnou délku (bannerový tisk) až 1000 mm. Pracuji jako projektant a obsah větších projektů se mi bohužel v rozumném měřítku na klasický formát A4 nebo A3 nevejde.
Děkuju za rady
Potřebujete tiskárnu která má funkci Banner Printing. Pokud tiskárna tuto funkci má, běžně zvládá rozměry od 1200 do 1600mm. Měli jsem ve firmě i nějakou profi led multifunkci OKI a ta uměla i nekonečnou linku, ale tonery byly černá díra do rozpočtu. Kompletní CMYK včetně boxu na odpadní toner bratru za 15k ročně.
Nedal jste fin. limit a ani jiné požadavky, tak střelím od boku: multifunkcni-zarizeni.heu/...
Tato umí bannery do 1,3m.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.