Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungující monitor u dotyk. ntb

Od: stuchlinda odpovědí: 4 změna:

Potřebovala bych poradit. Mám ntb Dell, který je 2in1 - tedy ntb + tablet, má dotyk. monitor a dá se úplně otočit a používat jako tablet. Z 99% ho používám jako klasický ntb + dotyk. Mám ho cca 1,5 roku. Před nějakou dobou se začal zasekávat monitor, nelze ovladát dotykem, jedině přes touchpad, nic nepomůže jedině tvrdě vypnout a zapnout. Četla jsem něco o aktualizacích win 10 že to má nějakou systémou chybu. Napadlo mě, zdali to nemá s tím něco společného nebo zdali je rozbitý. Je to můj jediný ntb, takže jsem se snažila vydržet do prázdnin. Myslíte, že je rozbitý a je nutna reklamace nebo se to dá nějak vyřešit? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte se v tom pohrabat - stáhnout a nainstalovat poslední verzi ovladačů z webu výrobce a když to nezabere, tak zkusit čistou instalaci Windows nebo vrátit do továrního nastavení. A nezapomeňte si předtím vytvořit bitovou kopii disku.

olinl
hodnocení

0x
V případě Windowsů bych aktualizoval (update).
stuchlinda
hodnocení

To, že jsem četla o aktual. win 10 je myšleno na netu, že je tam nějaká chyba. Nesouvisí to přímo s mým problémém. Pro doplnění ;)

gurubhagavan*
hodnocení

0x

V programu to není notebook je vadný

*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]